2777
2789
عنوان

ببخشید 🙏

396 بازدید | 32 پست

شیر گرم برای عفونت گلو بده؟

همسرم گلوش عفونت کرده خواستم بپرسم شیر گرم براش خوبه یا بده؟

تو گوگل سرچ کردم متوجه نشدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عسل و ابلیمو بده بخوره

نه میخواستم بدونم‌شیر گرم براش ضرر نداره؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

برید دکتر آمپول بزنه سریع خوب میشه 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید
برید دکتر آمپول بزنه سریع خوب میشه

نه داره دارو میخوره میخواستم بدونم شیر گرم براش ضرر نداره 

شیر تب رو بالا میاره

تب نداره عزیزم

فقط گلوش عفونت داره

من مامانم موقع سرماخوردگی اصلا بهمون شیر و لبنیات نمیده میگه عفونتو زیاد می‌کنه 

سیر و لیمو و پرتقال و .... بدین 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سلام خانما مهمون دارم کمک.از این پودرهای گودمرنیگ ۳ در۱ دارم.تو آب‌جوش چقد شکر و چقد پودر بریزم؟قاشق ...

عزیزم شرمنده نمیدونم

من مامانم موقع سرماخوردگی اصلا بهمون شیر و لبنیات نمیده میگه عفونتو زیاد می‌کنه سیر و لیمو و پرتقال ...

خب خداروشکر یکی جواب داد

شیرگرم و زردچوبه شنیدم خیلی خوبه خودم امتحان نکرذم

قربونت عزیزم ممنون که جواب دادی