2777
2789
عنوان

همه دنبال زن کارمندن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 41 پست

من بدم میاد از اینجور مردا

زن وظیفه اش کار کردن نیست

حالا اگه کار کرد و کمک کرد خوبه ولی اینکه از اول زندگی چشمش به حقوق زنه باشه به نظرم همون بهتر همچین آدمی شوهر نکنی

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

من معلمم ولی اونی که بگه زن کارمند میخوام اصلا خونه راه نمیدیم

همه خواستگارامم نفهمیده بودن معلمم خودم نگفتم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اطرافیان منم حتی اونایی که شغل ازاد دارن زن کارمند میخوان ...

سعیتو بکن حتما میتونی جایی استخدام بشی عزیزم 

خودمم کارمندم شاغل بودن درسته یه سختیایی داره برا زن اما اون جایگاه اجتماعی و استقلال مالی که داری می ارزه ب سختیاش 

انیدوارم بهترین ها نصیبت بشه

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

خب با این اوضاع بازم خوبه😂 نه شوهر شرکت نفتی می‌خوام 🤣 ببین یه خانم معلم خوشگل نیمخوان🥲😂

البته اینم بگم که حقوق رییس و مدیر ومهندس های رده بالاشون با بقیه کارمنداهاشون خیلی تفاوت داره!رواینا فکرکن🤣

در کل عزیزم  مردای شرکت نفت زیاده خواه و پرتوقع نیست و اکثرا خانماشون خانه دارن و بقیه خانماشون معلم!شما شانس داری 🤭

ازخدابخواه عزیزم.

خب از حالا برو سرکار

حتی اگر شده منشی مطب یه خانم دکتر شو تا زمانی که درست تموم شه

یاد اون حکایتی افتادم که از یه آقایی می پرسن اگر همزمان مادرت و زنت در حال غرق شدن باشن کدومو نجات میدی

آقاهه میگه مادرمو

بعد خانومش ناراحت میشه

بعد یکی به خانومه میگه عوض اینکه ناراحت بشی برو شنا یاد بگیر

الان من اون یکنفرم

عزیزم برو سرکار و خودتو بالا بکش بعد ببین مردا و پسرا چجوری برات صف میکشن

اونوقت تویی که انتخاب میکنی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
اصلا اینطور نیست مردا دوست دارن زنشون تو اجتماع باشه

خب هیچکس از آدم منزوی وگوشه نشین خوشش نمیاد.در اجتماع بودن کلاس رفتن و دانشگاه رفتن  وباشگاه رفتن هم هست ونه فقط کارکردن!

اینکه میگید همه آقایون دوست دارن زنشون شاغل باشه کاملا اشتباهه.اطرافم بسیار آقایون سطح بالا میبینم که براشون کارکردن زن ملاک نبوده.

من شاغلم و خواستگاری که دنبال زن کارمندبود هم داشتم و تاپیک هام هستن و میدونم همچین آقایونی به دنبال اینن که مسئولیت زندگی رو نپذیرن و اکثرا خسیسن و میخوان از پول خانم استفاده کنن.