2777
2789

برای کشک بادمجان،بادمجان محلی میگیرم

قاچ میکنم با آب ونمک کم ی نیم ساعت با حرارت متوسط میپزم،بعدآب کش میکنم،پیازداغ و نعناداغ میکنم بادمجان ها را کمی میکس میکنم با گردوی خرد شده میریزم داخل پیاز داغ خوب تفت میدم،آخر سر هم کشک اضاف میکنم ونمک وتندی را میچشم....

قبل بادمجانها اول سرخ میکردم مثل خورشت بادمجان ولی این روش رژیمی را خودم دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کشک بادمجان،بادمجان محلی میگیرمقاچ میکنم با آب ونمک کم ی نیم ساعت با حرارت متوسط میپزم،بعدآب کش ...

عزمزم ممنونم منم الان میرم بخرم و درست کنم 

فقط یه سوال پیاز داغ و نعنا داغ چجوری درست کنم

بادمجون سرخ کن و بکوب ..پیاز داغ و سیر داغ نعنا داغ کردن باهم مخلوط کن با بادمجون تفت بده بعد بهش کشک اصافه کن بزار جا بیوفته ...البته من یکم‌گردو هم‌میزنم ..

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزمزم ممنونم منم الان میرم بخرم و درست کنم فقط یه سوال پیاز داغ و نعنا داغ چجوری درست کنم


من جدا درست میکنم بعد با بدمجون مخلوط نیکنم میزارم جابیوفته

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792