2777
2789
عنوان

یکی از اقوام همسرم با دوست پسرش تو مکان بودند

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 129 پست
قبول دارم باید روی این مسئله خاک پاشید چون اون پسر هم الآن دستش از دنیا کوتاههو دختر هم باید به زند ...

زندگی برگرده وقتی انقدر راحت بدن خودشو حراج میکنه ؟؟حتما هم چون روحیش خرابه باید کسی بهش نگه چکار کردی.. و احتمالا هم باید شوهرشم بدن افسردگی نگیره..چه تصمینی داره در ایندع دوباره تکرار نکنه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فعلا که شما ادم بده شدی چون قضاوت میکنی اونا که رفتن زنا کردن خوبن چون کار بدی نیست که یه زن بره اون ...

شما میدونی اونجا چه اتفاقی افتاد؟

اونایی که گفتن قضاوت نکنین نگفتن کار اون دوتا خوب بوده

واقعیت رو که نمی دونیم

خدایی نکرده تهمت باشه زمین گرده یه جوری سر آدم میاد که نمی دونه از کجا خورده

با افتخار دختر ایرانم...💚
فعلا که شما ادم بده شدی چون قضاوت میکنی اونا که رفتن زنا کردن خوبن چون کار بدی نیست که یه زن بره اون ...

من یک تاپیک زده بودم که نوع مرگ آدم ها نشون دهنده ی نوع زندکی شون هست

به هر حال کار اون پسر زشت بوده 

باید ازدواج می کرد و قانونی خونه اجاره می کرد

نه اینکه دنبال رابطه ی پنهانی باشه و دختر مردم را ببره تو مکان سرد تو این سرما

زندگی برگرده وقتی انقدر راحت بدن خودشو حراج میکنه ؟؟حتما هم چون روحیش خرابه باید کسی بهش نگه چکار کر ...

خآنم محترم شما اونجا بودید؟ماجرا رو دیدید؟چرا یه طرفه قاضی می‌برید از کجا معلوم نقشه نباشه که این بنده خدا ها رو بی آبرو کنن درست نیست این گفتار در ضمن آدمی که یه بار اشتباه کنه نمیشه به خاطر یه اشتباه تا آخر عمر حق زندگی دوباره رو ازش گرفت چقدر خوبه که آدما در جایگاه خدا نیستن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
نه عزیزم متاسفانه راست هست حال خودم هم خیلی بد شدولی خواهرشوهرم اصلا اهل دروغ نیستبیمارستان هم رفته ...

خیلی اتفاق بدیه بیچاره خانواده هاشون البته معلوم نیست ممکنه هانواده ها براشون عادی باشه این روابط

من یک تاپیک زده بودم که نوع مرگ آدم ها نشون دهنده ی نوع زندکی شون هستبه هر حال کار اون پسر زشت بوده ...

می دونم نیت شما خیر بوده عزیزم❤️

جواب اون دوستی رو دادم که با قطعیت داشت می گفت اون دوتا که زنا کردن خوب بودن از نظر مایی که گفتیم قضاوت نکنید

با افتخار دختر ایرانم...💚