zooq مدیر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 2604 عنوان چندساله باشگاه میری ❔چطور پا حرفت موندی و تا آخرش موندی | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 25 پست بگید انگیزه بدید من باختن و بلد نیستم🐈🤍 1404/01/06 | 09:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 4836 من بدنم خیلی ضعیفه نکه لاغر باشم نه کلا جون ندارم همش خستم انگار مریضم میگم باشگاه شاید خوب باشه بر ... تو باشگاه ما یکی میاد خیلی لاغره میخواد یکم هیکلش پر بشه و فرم بگیره زیر نظر مربیه میگفت خیلی فرق کرده ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐
zooq مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 2604 تو باشگاه ما یکی میاد خیلی لاغره میخواد یکم هیکلش پر بشه و فرم بگیره زیر نظر مربیه میگفت خیلی فرق کر ... کاش منم عوض شم دیگه خسته شدم از بس تو خونم من باختن و بلد نیستم🐈🤍
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 4836 کاش منم عوض شم دیگه خسته شدم از بس تو خونم برو به نظرم برای روحیت هم خیلی خوبه باشگاه مخصوصاً آدم لاغر باشه اتفاقاً سریع هیکلش فرم میگیره ولی چاق که باشی حالا تا بیای لاغر کنی تا فرم بگیری خیلی طول میکشه اصلاً بری باشگاه خوشت میاد ادامه میدی الان من همش میگم ای کاش تو ایام عید هم بود باشگاه ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐
zahra0909 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7353 من تقریبا ده ساله چون سرحال میشم با ورزش چاق نمیشم بدنمم فرم میگیره..ورزش فقط پشتکار میخواد میگم عزیزم من تازه شروع کردم بنظرت نیازی ب برنامه غذایی هست ؟ من میخوام لاغر شم . ۷۰ کیلو با قد ۱۶۵ سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦
wonderful_kimia عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 624 از ۱۹ سالگیم تا الان که ۴۵ سالمه هفته ای ۳ الی ۵ روز میرم.
zooq مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 2604 برو به نظرم برای روحیت هم خیلی خوبه باشگاه مخصوصاً آدم لاغر باشه اتفاقاً سریع هیکلش فرم میگیره ولی ... این باشگاه که من میرم تعطیلی نداره ممنون از روحیه ای که دادی❤️ من باختن و بلد نیستم🐈🤍
zooq مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 2604 از ۱۹ سالگیم تا الان که ۴۵ سالمه هفته ای ۳ الی ۵ روز میرم. راضی ؟آفرین ماشاالله 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 من باختن و بلد نیستم🐈🤍
maria81qu عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 4173 سلامم منم خیلی باشگاه رو دوست دارم و کلیم درموردش مطالعه دارم روزانه دلم میخاد یه روز مربی بشم به صورت حرفه ای ی گروه انگیزشی توی تلگرام زدیم واسه دخترای بدنساز و کلا ورزشکار خواستی بیای خوشحال میشممم Bodybuilding_girls 🦥🤌🏻