2777
2789

برای کشک بادمجان،بادمجان محلی میگیرم

قاچ میکنم با آب ونمک کم ی نیم ساعت با حرارت متوسط میپزم،بعدآب کش میکنم،پیازداغ و نعناداغ میکنم بادمجان ها را کمی میکس میکنم با گردوی خرد شده میریزم داخل پیاز داغ خوب تفت میدم،آخر سر هم کشک اضاف میکنم ونمک وتندی را میچشم....

قبل بادمجانها اول سرخ میکردم مثل خورشت بادمجان ولی این روش رژیمی را خودم دوست دارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای کشک بادمجان،بادمجان محلی میگیرمقاچ میکنم با آب ونمک کم ی نیم ساعت با حرارت متوسط میپزم،بعدآب کش ...

عزمزم ممنونم منم الان میرم بخرم و درست کنم 

فقط یه سوال پیاز داغ و نعنا داغ چجوری درست کنم

بادمجون سرخ کن و بکوب ..پیاز داغ و سیر داغ نعنا داغ کردن باهم مخلوط کن با بادمجون تفت بده بعد بهش کشک اصافه کن بزار جا بیوفته ...البته من یکم‌گردو هم‌میزنم ..

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزمزم ممنونم منم الان میرم بخرم و درست کنم فقط یه سوال پیاز داغ و نعنا داغ چجوری درست کنم

من جدا درست میکنم بعد با بدمجون مخلوط نیکنم میزارم جابیوفته

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••