گفتم الکی چرا منت بکشم چرا التماسش کنم با تاکسی دارم میرم میدونم خانواده ام میگن چرا دست بالا اومدی بچه ها اذیت میشن ولی شوهرم باید بدونه هیچ نیازی بهش ندارم دست تنها از پس خودم برمیام
لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اینقدر بدم میاد از این زنهای که میگن همش باید کوتاه بیایی
من نگفتم کوتاه بیایی کوتاه اومدن باید دو طرفه باشه ولی با لجبازی هم تا حالا هیچ زندگی درست نشده فقط همه چی بدتر شده با تعامل که همه چی درست میشه خواهر جان
خر تر از شوهر من شوهر تو هست اسی چطور قبول کرد دست تنها دوتا بچه شیرخوار رو ببری بعد چطوری میخای اینهمه راه بهشون غذا بدی شیر بدی الان دیگه فقط شیرخوار که نیستن بعد چطوری پوشکشون رو عوض کنی شوهرت دنبال بهونه بوده وگرنه چطور اجازه داد اینهمه راه خودشو راحت کرد فردا خدای نکرده چیزیمبشه میگه خودش پاشد رفت وگرنه مجیپبور بود خودش ببره تو راه کمکت کنه
خر تر از شوهر من شوهر تو هست اسی چطور قبول کرد دست تنها دوتا بچه شیرخوار رو ببری بعد چطوری میخای این ...
مادرشوهرم و پدرشوهرم رفتن پیشش گفتن بیا ببرش دست بالا گناهه وقتی دیدن نیومد مادرشوهرم اومد گفت تا اونجا میام دیگه برمیگردم. خدا لعنتش کنه امام حسین بزنه به کمرش
لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋