2777
2789

یکساله هم با خانواده من و هم خودش قهره رفت امد نداره فقط و فقط با برادر بزرگترش خوبه منم از اون و زنش متنفرم ادنای زرنگی ان و سلیطه. خونه اشون شهرستان نزدیکمونه

روز اول عید هرچی گفتم بریم عید دیدنی خونه پدرم نرفت گفت باهاشون کاری ندارم منو بچه ها رو رسوند بعد چندساعت برگشتبم خونه پرنسس قهر کرده بود مردک نفهم. حالا چند روزه میگه بریم خونه داداشم عید دیدنی شهزستان اولش گفتم نمیرم خونه داداشت بعد هربار گفت ب بهانه روزه گرفتن نرفتم گفتم خودت برو میگه نه من تنها کجا برم عید دیدنی. میخواستم بگم چطور گذاشتی تنها برم خونه پدرم عید دیدنی ولی حوصله بحث بعدشو نداشتمو سکوت کردم. حالا میگه روز عید فطر میریم عیدی خونه داداشم. 

چه کنم برم یا نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی خودت تنها رفتی خونه پدرمادرت و حرمت نداشته همسرت بیاد 

چرا میری خونه برادرشوهرت 

حوصله تنش نداری درسته ولی همین که میری خودتو کوچک می‌کنی چون بعضی وقتها آدم ها ارزش احترام زیادی ندارن.

همسرت هم همینه 

توی قهر همسرت مقصره بیشتر یا خونوادت؟

میدونین همسر ادم لجبازیه. 

تعریف میکنم ببینید کدوم حق دارن.

سال قبل رفتیم سفر ما خونه جدا بودیم خانوادم خونه دیگه.داییم همون شهر بساری بود حالش خیلی بد بود همسرم زنگ زد پدرم دایی بستریه بریم عیادتش پدرم گفت باشه اماده شو بریم همین ک اماده شدیم بریم پدرم گفت نه خودمو باجناقت میریم شما بچه ها تنها نزار همسرمم ناراحت شد گفت اماده شین بریم خرید تو بازار ک رفتیم مادر و خواهرامو دیدم تو بازار میگشتن همسرمم گفت بابات منو نبرد تا تو نزاحم خرید رفتناشون نشین . میدونم نقشه رو هم خواهرم کشیده بود. روز بعدش داییم فوت شد تو بیمارستان از اون زمان دیگه شوهرم قهر کرد. البته شوهرم از اول همیجوری بود همش نق میزد