2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادم قطع ارتباط کرده اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی خوبه شوهرت معلومه ساده هست که خودش با پدر و مادر و خواهراش قهر کرده اگه ساده نبود هر چقدر ه ...

خیلی ساده ست. میدونین مرد خوبیه اگه نبود کنارش نمیموندم با همه ازارها و بدی هاش چون میبینم سادست دلم براش میسوزه. برادرش و زنش خیلی زرنگن خیلی

خیلی ساده ست. میدونین مرد خوبیه اگه نبود کنارش نمیموندم با همه ازارها و بدی هاش چون میبینم سادست دلم ...

معلومه ساده است معمولا زنها با خانواده شوهر قهر میکنن ولی شوهر ساده شما خودش با پدر و مادرش قهر کرده 

خودش ساده است که تنهایی نمیره خونه برادرش اگه عوضی بود میگفت اگه نیایی تنهایی میرم

اره خودم قبول دارم. خیلی وقتا پدرم کم لطفی کرده به ما

مقصر پدرته 

طرف ارزش قائل شده بره عیادت پدرت ردش کرده بعد طرف فوت کرده میدونی چقدر بد شده من خودم حس بدی گرفتم

اما قهر کردن طولانی مدت هم جالب نیست  

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  
معلومه ساده است معمولا زنها با خانواده شوهر قهر میکنن ولی شوهر ساده شما خودش با پدر و مادرش قهر کرده ...

موافقم یسریا تنها میرن تا به زنشون دهن کجی کنن به نظر من آدم خوبیه اما حساس و زود رنج هم هست 

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  
یعنی میگی برم حتما گلم؟ اینجوری شوهرم به رفتارهاش ادامه نمیده ؟

چون خون با پدر و مادرش قهره کاری نداشته باش که آشتیشون بدی،همه دوست دارن فامیل شوهر ازشون دور باشه این وسط شما مقصر نیستی پس اجازه بده همینجور قهر بمونن

سالی یه بار خونه برادرشوهرت برو به خاطر دل شوهرت گناه داره کسی رو نداره