2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادم قطع ارتباط کرده اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 55 پست
چه کنم

دل شوهرت باید نرم شه ولی مشخصه لجبازه خیلی

بهش بگو دنیا دو روزه و بعدا برات حسرت میشه کینه قلبتو سیاه میکنه و فلان 

بگو پدرم سراغتو میگرفت چرا نمیای تو رو دوس دارن و فلان دلشون تنگ شده

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون خون با پدر و مادرش قهره کاری نداشته باش که آشتیشون بدی،همه دوست دارن فامیل شوهر ازشون دور باشه ا ...

سلام گلم دیروز باز همسرم گفت تو همش مقابل من جبهه میگیری منم گفتم احترام احترام میاره وقتی خونه پدرم نرفتی منم خونه برادرت نمیرم گعت نخیر من مرد خونه ام هرکجا بگم باید بری گفتم نهیر اینطور نیست بعدش حالت قهر گرفت . بعد رفتیم بیرون و قهر فراموش کرد. 

حالا امروز صبح گفت سیزده سال رو میرم شهرستان هم خونه برادرم بعدم دنبال پسرمون میرم بیارمش منم جوابی ندادم. بنظرتون چه کنم روز قبلش بگم بریم خوته داداشت یا حالا ک حرفمو زدم دیگه نرم

سلام گلم دیروز باز همسرم گفت تو همش مقابل من جبهه میگیری منم گفتم احترام احترام میاره وقتی خونه پدرم ...

سلام عزیزم بگو باشه میریم خونه داداشت سالی یه باره دیگه شوهرت هم آدم خوبیه ساده هم است که با پدر و مادر خودش قهره خونه اونا نرفته خونه پدر و مادر شما چطور بیاد آخه، اگه خونه داداش هم نره میپوسه، از طرفی اصولا پدر زن و مادر زن هم زیاد از داماد خوششون نمیاد همین که تنها میری خونه پدرت بهتره، اگه خونه داداشش هم نره ممکنه با پدرو مادرش آشتی کنه که به نفعت نیست چون خودش با پدر و مادرش قهر کرده نمیتونه شما رو مقصر بدونه و این به نفع شماست

سلام عزیزم بگو باشه میریم خونه داداشت سالی یه باره دیگه شوهرت هم آدم خوبیه ساده هم است که با پدر و م ...

سلام عزیزدل ببخشید همش وقتت میگیرم یک راهنمایی دیگم میخوام ما ۱۹ ساله ازدواج کردیم و خونه نداریم. دایی همسرم خونه کلنگیشو گذاشته واسه فروش همسرم میگه خیلی خوبه اینو بخریم اخه قراره یه وام بدن بهمون ۶۰۰ تومان ماشین هم میدیم. بخش هرچی میگم زنگ بزن داییته نرخ بگیر میگه نه مشتری اومده اصلا تخفیف نداده میگم داییته حساب تو فرق داره میگه من زنگ نمیزنم. دیروز بابام گفت دایی همسرت خونه اش گذاشت فروش گفتم اره خیلی دوس داریم بخریم ولی سخت میشه وام قسطش زیاده و اینا بابام گفت اگه واقعا قصد خرید دارین با دایی صحبت کنم تخفیف بگیرم و اینا ب همسرم گفتم گفت لازم نکرده معامله ای که بابات کنه بدرد من نمیخوره من با پدرت رابطه ای ندارم رفت امدی ندارم بخواد اینکار بکنه هرچی میگم پس خودت زنگ بزن داییت میگع نه. بنظرتون چ کنم چرا مردا گاهی اینقدر بیفکر و نفهم و لجبازن اخه