2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادم قطع ارتباط کرده اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 55 پست
من بودم یه خراب کاری تو ماشینش میکردم که نتونه بره خخخ

اخه بهانه خوبی براش شد. پسرم رفته سفر مطالعاتی روز عید بر میگرده الانم شازده میگه روز عید میریم که پسرمونم میاد از سفر خونه داداشمم میریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شر میشه و دعوا راه میندازه

وای دیروزم من با شوهرم بحثمون شدآقاسراینکه مراسم احیا بچه هام رو بردم خونه مامانم وپسرم سرماخوردروزسال تحویل باهام بادداشت تادیروزظهرکه فهمیدم بادش براچیه.منم گفتم خونه مامانموداداشم نمیخام بیای .منم نمیام روستا خونه مادرت.خوب که اعصابموخوردکردزدبیرون ازخونه.منم زنگ زدم مادرشوهرش گفتم جریان ازاین قراره بخاطرکارورفتارپسرتون نمیام نمیام عید دیدنی خودش بیادبابچه هاخونتون .گفتم ازمن گله نکنید

شما میری خونه خانوادش؟

من بالاخره بعد ده سال فهمیدم چیکار کنم فقط خونه مادرش وخواهرش چون یه مدت باهاشون قطع ارتباط کردم یاد گرفتند که باید به منم مثل بقیه عروس هاشون احترام بزارند حالا هم فقط عید دیدنی رفتم.دیدار بعدی مون سال آینده

بیا تاپیک آخرم نظر بده

خدا رو شکر کن با پدر و مادر خودشم هم قهره حالا یه برادر مونده براش خونه اون برو چون ممکنه عادت کنه ت ...

اره گلم یکساله قهره.

همین برلدرش و اون زن سلیطه اش با مادرش و خواهراش دعوا کردن همسرمم با حمایت از برادرش با خانوادش قهره 

خدا ازشون نگذره

خدانابودشون کنه میدونی مقصراول شوهرخودم هست برادرشوهر هیچ گوش نمیده به حرف مادرش ولی شوهرم تمام پول ورفاه زندگیمونوفقط میبخشه بهشونومقصرمنومیدونه

اره گلم یکساله قهره.همین برلدرش و اون زن سلیطه اش با مادرش و خواهراش دعوا کردن همسرمم با حمایت از بر ...

خوبه که قهره و قهر از طرف شوهرته نه شما، این خیلی خوبه

یه برادر واسه شوهر بیچاره مونده اونو برو 

خوبه که قهره و قهر از طرف شوهرته نه شما، این خیلی خوبه یه برادر واسه شوهر بیچاره مونده اونو برو

واقعا حس خوبی نمیگیرم ازشون. چطور خودش خونه خانواده من نمیاد گلم من چطور پاشم برم خونه برادرش

واقعا حس خوبی نمیگیرم ازشون. چطور خودش خونه خانواده من نمیاد گلم من چطور پاشم برم خونه برادرش

خوب خونه مادر شوهر و خواهر شوهر که نمیری، سالی یه بار خونه برادرشوهر میری، اونم واسه دل شوهرت، وگرنه از جاری فامیل درنمیاد که همه میدونن

میدونین همسر ادم لجبازیه. تعریف میکنم ببینید کدوم حق دارن.سال قبل رفتیم سفر ما خونه جدا بودیم خانواد ...

خدا رحمت کنه داییت رو..خب بابات شاید بی منظور گفته که اینجا بمونه همسرت،هر چند که خب ممکنه به ادم بربخوره ولی حس میکنم همسرت یه کم زیادی داره بزرگش میکنه