2777
2789
عنوان

مشکل اعصاب و افسردگی رو باهم دارم

247 بازدید | 14 پست

مشکل اعصاب و افسردگی رو باهم دارم

دارو میخورم

قبلا ده یازده تا میخوردم الان کردم ۳ ۴ تا

ولی قبلا که اعصابم خورد میشد یا ناراحت بودم داد میزدم..چیز میز میشکوندم کتک میزدم گریه میکردم

ولی الان اصلا نمیتونم کاری کنم

نه توان داد و بیداد دارم نه حوصله گریه

فقط بی صدا درونم میسوزه دلم لالم لال صدام در نمیاد

نمیدونم چه مرگمه

نامزدم خیلی دوسم داره خیلی مراعات میکنه هرچی میگم ولی حسم بهش سرده همیشه..وقتی ام که قهریم یا از هم دوریم میشینم گریه میکنم زانو غم بغل می‌گیرم وقتی ام هست همش ازش ایراد می‌گیرم

نمیدونم چمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمنوش زعفران و گلاب بخور .یه وقت هایی بهارنارنج .اسطوخودوس ،گل بابونه .بزار مغزت گرما و رطوبت بگیره .الکی بخند مغزت نمی فهمه الکی می خندی هورمون ضد استرس تولید می کنه و‌مغزت گرم میشه .ورزش کن .قبل طلوع آفتاب بیدار شو برو داخل حیاط ده دقیقه نفس عمیق بکش .اینا واسه مغز عالیه .وگرنه اون قرص و داروها فقط مثل مسکن می مونه خودت باید خودتو درمان کنی 

اول خودت و گذشتت رو ببخش ، خودت رو دوست داشته باش برا خودت احترام قائل شو بعدم چرا انگ مریضی به خودت میزنی این القا کردن کمرت رو میشکنه همین که گریه میکنی نشون میده تو هنوز خودت رو دوست داری  احساساتت فعاله داری خودت رو نوازش میکنی و این مراحل برای خیلیا اتفاق میفته شما صبر کن کم کم قوی میشی واز این مرحله عبور میکنی ،تو با درونت صلح کن جهان با تو صلح میکنه

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده حالم همیشه بد بود 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4