2777
2789

نسبت بهش خیلی حساسم دوس ندارم حتا با دختر خاله هاش دست بده و سلام علیک کنه یا اصلا باهاشون حرف بزنه این حساسیت و نشون نمیدم ولی خیلی حساسم خیلیییی خودم دارم کلافه میشم نمیخام اینجوری باشه کمکم کنید اخلاقم و بزارم کنار دارم آسی میشم امروز با دختر خالش دست داد بعد برد دختر خالش و ترک موتورش سوارش کرد برد خونه ی خواهرش گذاشت دختره هم کلا ۱۷ یا ۱۸ سالشه و وقتی این صحنه رو دیدم خودم داشتم خودمو می‌خوردم و ساعت ها باهاش حرف نزدم و لی محلی کردم ولی نشون ندادم .

چون تو خانواده ی شوهرم این چیزارو‌ عیب نمیدونن. ://// 

من دارم ازیت میشم واقعا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موتورو حق داری من بودم الان زنده نبود ولی دست دادن مهم نیس روی اینا گیر نباش واسه بیشتریا عادیه

جوری ازش پرم ک فردا دلم میخواد بهش بگم چرا این کار و کردی ولی میترسم بگم بحثم بشه و بگه بد دل و شکاکی

جوری ازش پرم ک فردا دلم میخواد بهش بگم چرا این کار و کردی ولی میترسم بگم بحثم بشه و بگه بد دل و شکاک ...

ن والا واسه موتور حق داری چیزی ک باهاش اذیت میشی رو رک بگو ولی بدون دعوا چون همسرت نمیدونسته ک تو دوس نداری ولی فردا فقط تذکر بده بگو خوشم نمیاد اگه باز تکرار کرد خونش حلاله😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️