2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیطان در کالبد انسان وارد زندگیت شدهچقدر ترسناک خدا بهت صبر بده

دقیقا....نمیدونم کجای راه کج رفتم بد رفتم...انگار خدا داره مجازاتم میکنه

عکس شوهرم ببینی تصور میکنی یک آدم معصومی هست.واقعا هم همین بود .دلم براش نیسوزه

ببین من گفتم مهاله کسی که تو نه میشناسیش نه دیدیش بیاد تلفنی ازاون حرفا بزنه برات....گفت راضی هستی ب ...

باش هرچی ،کارش ب شدت بد بوده خودتو ضعیف نشون نده اگر شرایط طلاق داری جدا شو ولی اگر نداری حداقل بترسونش چند روز برو قهر خونه پدرت بخدا کارش عادی نیس ب هرحال هرزه پولی برا پول کاری نداره ک اون مرد چ شکلیه و چندسالشه و متاهل یا مجرد برا پولش حاضره هرکاری بکنه 

شوهرم دیشب خودش گفت خونه ی دوم سوم دارهگفت میزنم بنامت بزار با رضایت تو برم....ماشین هاهم به اسممهای ...

یعنی چی میخوام نجاتش بدم از این راه مگه بچه سه ساله است؟ مرد خرس گنده عقلش نمیرسه که داره چه کار غلطی میکنه؟ 

وجدان نداره؟ ذات نداره که با خودش بگه زنم داغون میشه؟ ؟

ببخش که انقدر واضح میگم اما تو نمیخوای اون شخصیتی که از شوهرت تو ذهنت ساختی خراب شه، نمیخوای شوهرتو از دست بدی، نمیخوای تنهازندگی کنی، نمیخوای بی پشتوانه شی، نمیخوای زندگیت از دست بره. حق هم داری، همه این حق توعه، 

اما خودتو گول نزن که "میخوام کمکش کنم" . 

کمک مال کسیه که نمیفهمه، گول میخوره، خطا میکنه، میلغزه. نه کسی که عاقل و بالغه و جلوی زنش انقدر پررو وقیح همچین چیزی رو اعلام میکنه. 

اون نمیخواد جلو هوسش وایسه. 

به خودت کمک کن، عزیزم کسی که به کمک نیاز داره تویی نه اون

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

یعنی چی میخوام نجاتش بدم از این راه مگه بچه سه ساله است؟ مرد خرس گنده عقلش نمیرسه که داره چه کار غلط ...

واقعا همه ی اینا رو راست گفتی...‌تمام حرفای من بود ولی بلد نبودم بگم بنویسم

یعنی چی میخوام نجاتش بدم از این راه مگه بچه سه ساله است؟ مرد خرس گنده عقلش نمیرسه که داره چه کار غلط ...

شاید خدا ذات شوهرتو خوب میشناسه، خیلی چیزا رو خدا میدونه که ما نمیدونیم. شاید تو ذاتت خیلی پاک تر ازون مرده. شاید این نعمتی از طرف خدا باشه. 

این خاطره که میگم شاید  شباهت چندانی به زندگی شما نداشته باشه، شما شرایطت سخت تر از من هست و من جای شما نیستم و درد شمارو نمیکشم که راحت بتونم نظر بدم، 

اما من هم یه روزی از یک رفیق عوضی جدا شدم چون بدجور بهم خنجر از پشت زد و خیانت کرد یجورایی درواقع چون کاملا سواستفاده کرد ازمن. وکلی دروغ بهم گفته بود و منو بدنام کرد. 

من خیلی دوستش داشتم و جونم براش میرفت، برام مثل بت بود

ولی خدا رو شکر میکنم که منو از اون پست فطرت هرزه جدا کرد. من بعد یکسال فهمیدم اون چه آشغالی بوده و چه کارا میکرده من نمیدونستم. 

اما اون موقع همش کارم دعا کردن بود که همه چیز مثل قبل بشه و ما باهم مثل قبل خوب بشیم و اون بفهمه داره اشتباه میکنه، خیلی درد داشت جدا شدن از اون اما من خیلی قوی شدم و خیلی به خدا نزدیک شدم. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

شاید خدا ذات شوهرتو خوب میشناسه، خیلی چیزا رو خدا میدونه که ما نمیدونیم. شاید تو ذاتت خیلی پاک تر از ...

ما تو خوابگاه هم اتاقی بودیم خیلی صمیمی بودیم و فکرکن یکسال که من از خانوادم دور بودم اون هم اتاقیام خانوادم بودن، و من یهو همه چیزمو از دست دادم، اون عوضی همه چیزمو گرفت یکسال افسرده بودم دو ترم مشروط شدم. 

شاید خدا ذات شوهرتو خوب میشناسه، خیلی چیزا رو خدا میدونه که ما نمیدونیم. شاید تو ذاتت خیلی پاک تر از ...

میدونی خدا رو خیلی صدا زدم....کاش جوابم بده...ما آدم این راه و این کارا نیستیم....نمیدونم چکار کنم....بچه هام چی میشن؟؟؟

واقعا همه ی اینا رو راست گفتی...‌تمام حرفای من بود ولی بلد نبودم بگم بنویسم

. الان روزای سختی در پیش داره ولی بعدش قوی میشی، محکم میشی، روزای خیلی قشنگتری میسازی. و حتی خداروشکر میکنی که ذات شوهرتو رو کرد. 

من برات دعا میکنم

هر کسی تو نینی سایت تاپیک خیانت میذاره من حداقل تا چند روز تو فکرمه و همش براش دعا میکنم هی به خدا میگم کمکش کن.