2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 111 پست

عزیزم موقع قرآن به سر دعات کردم. 

ولی اگر تونستی با مشاور های آنلاین یا تلفنی  صحبت کن. با مشاول حقوقی هم میتونی صحبت کنی، با توجه به کاری که شوهرت کرده همه چیز بر علیه اون هست. حداقل زنگ بزن یکم راهنماییت کنن. بدونی از نظر قانونی چی به چیه، حتی اگر کاری هم نخواستی بکنی اطلاعاتشو داشته باشی. 

البته خودت بهتر میدونی من فقط به ذهنم رسید 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم موقع قرآن به سر دعات کردم. ولی اگر تونستی با مشاور های آنلاین یا تلفنی صحبت کن. با مشاول حقوق ...

ممنونم عزیزم 

بخدا انقدر که دعاهای شما آرومم میکنه باچیزس آروم نپیشم

انگار خدا معجزه کرده...دارم حس میکنم این معجزه رو....خدا حاجات همتون برآورده کنه انشاءالله

ممنونم عزیزم بخدا انقدر که دعاهای شما آرومم میکنه باچیزس آروم نپیشمانگار خدا معجزه کرده...دارم حس می ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم که الان آروم تری❤️ من نمیدونم سختی هایی که من کشیدم به اندازه شرایط شما نبوده، ولی به هر حال همینقدر میدونم ک خودم تو روزای سختم همیشه خدا کنارم بوده و فهمیدم خدایی که ما رو آفریده آورده تو این دنیا هیچوقت ولمون نمیکنه. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

خداروشکر خیلی خوشحال شدم که الان آروم تری❤️ من نمیدونم سختی هایی که من کشیدم به اندازه شرایط شما نبو ...

ممنونم عزیزم....خیلی نسبت به اونروز بهترم

ممنون از حرفای قشنگت...ولی من تو زندگی قلبم یجوری سوخته خاکستر شده که مهاله کسی حال من بلشه و بتونه تحمل کن.....خیلی سخت گذروندم....خیلی سخت

ممنونم عزیزم....خیلی نسبت به اونروز بهترمممنون از حرفای قشنگت...ولی من تو زندگی قلبم یجوری سوخته خاک ...

ان شالله خدا به حق حضرت زهرا کمکت کنه