2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 111 پست
میدونی خدا رو خیلی صدا زدم....کاش جوابم بده...ما آدم این راه و این کارا نیستیم....نمیدونم چکار کنم.. ...

خدا حتما جوابتو میده، پشتت هست، جلوی خیلی از آسیبایی که به تو ممکنه برسه رو میگیره (من الکی برای دل خوش کنی نمیگم، من خودم بارها تجربه کردم تو سختیا و بی کسیام) ،  جواب خدا همون چیزیه که تو دقیقا نیاز داری. 

یه بچه رو فرض کن که مریضه گلوش درد میکنه، و دلش میخواد دکتر براش مثلا بستنی و پفک بنویسه، اما دکتر شربت تلخ و آمپول مینویسه، خب خیلی برای اون بچه ناخوشاینده، اما اون بچه نمیدونه که اون بستنی براش مثل سم هست. 

خدا هم همینطوریه، وقتی دعا میکنی همون چیزی که برای تو خیره رو بهت میده، اما اون خیر اولش ممکنه برای ما تلخ و دردناک بنظر بیاد، به مرور زمان حکمتشو میفهمی. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

خدا حتما جوابتو میده، پشتت هست، جلوی خیلی از آسیبایی که به تو ممکنه برسه رو میگیره (من الکی برای دل ...

من از ته دل دعا میکنم شوهرت پشیمون شه. شاید خودش واقعا آدم بدذاتی نیست و تحت تاثیر رفیقشه ان شالله از اون رفیقش و زنه دور شه و از این راه خارج شه. 

اما خب اگر شوهرت واقعا بدذات باشه، خدا به آدما اختیار داده و کسی که با اختیار و آگاهی کامل و با خواست خودش یه راهی رو میره، قابل تغییر نیست، خدا به زور کسی رو هدایت نمیکنه، خدا از قلب ها خبر داره. 

در اون. صورت این دعا غیرممکن هست. دعایی که من زیاد کردم ولی خدا به جاش به من آرامش داد و قویم کرد تا کنار بیام.

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوندم و ناراحت شدم سوره بقره تا ۴۰روز بذار تو خونت پخش بشه.از یک مشاور کمک بگیر الهی به حق همی ...

عزیزم سوره بقره رو شوهرم هم باید بشنوه یا خودم پلی کنم کافیه

من از ته دل دعا میکنم شوهرت پشیمون شه. شاید خودش واقعا آدم بدذاتی نیست و تحت تاثیر رفیقشه ان شالله ا ...

امیدوارم شوهرم کنار بزاره

من انقدر قوی نیستم بتونم کنار بیام 

من میمیرم

امیدوارم شوهرم کنار بزارهمن انقدر قوی نیستم بتونم کنار بیام من میمیرم

خدا نکنه

انشالله همه چی درست بشه ببخشید اگه چیزایی که من صبح نوشتم ناراحتت کرد 💛🌹

خدا نکنهانشالله همه چی درست بشه ببخشید اگه چیزایی که من صبح نوشتم ناراحتت کرد 💛🌹

نه عزیزم چرا ناراحت....

شما درست میگین...فقط من قلبم دلم نمیاد باور کنم داره چه بلایی سر زندگیم میاد

واقعا؟؟؟توروخدا دعام کنید....

من دعات کردم و میکنم یادت هستم هروقت حالت بد شد بیا اینجا حداقل یکم حرف بزنیم

واقعا؟؟؟توروخدا دعام کنید....

نه نمیخوام امیدواری الکی بدم

امیدواری الکی سمه

ولی الان تو اوج بحران هستی بعدش میگذره

امیدوارم شوهرم کنار بزارهمن انقدر قوی نیستم بتونم کنار بیام من میمیرم

به خدا پناه ببر

هر شرایط سختی تو زندگی ما پیش میاد خدا صبر و تحملشم کم کم میده فقط از خدا بخواه قدرتشو بهت بده