2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102285 بازدید | 577 پست
گوشیشو چک کن نمیخوام قضاوت کنم ولی ببین پای ی زن دیگه درمیون نیس

اگه همچین چیزی بود با گوشی خودت عکس بگیر مدرک باشه دستت به خودشم نگو گوشیتو چک کردم و مدرک دارم بزار واسه روزی که به دردت بخوره

نزدیک یساله رفتارش کلا باهام عوض شده

رابطه دارید کلا؟!! با توجه به امضات تقریبا با اومدن بچه زندگیتون سرد شده. و کلا اومدن بچه زندگی رو دچار چالش می‌کنه مقداریش طبیعیه و دیگه باید مدیریت کنید. احساس کردم با همدیگه تو دور لج و لجبازی افتادید اگه مشاور میاد برید مشاوره نمیاد خودت تغییر رویه بده بشین خوب به قبل اومدن بچه فکر کن ببین چه رفتارهاییت تغییر کرده که ناراحتش می‌کنه اونا رو رفع کن اگه مشکل فقط همین باشه با تغییر رفتار تو رفتار همسرتم حتما بهتر میشه. موفق باشی دوستم🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط میکنه میترسونه

بچه تا۷ سالگی فکر کنم با مادره

برو خونه پدرت 

میبینه تو میترسی هر غلطی میخواد میکنه

از ته قلبم دعا میکنم برات زندگیت رو به راه بشه

به حق این شب عزیز💕

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سلام عزیزم.تو برنامه پس از زندگی یه اقایی اومده بود می گفت :وقتی رفتم اون دنیا بهم گفتند هیچ کدوم از اعمال خیرت قبول نمی شه اگر زنت تورو نبخشه.اگه شوهرت اذیتت می کنه تواین شبهای ماه رمضان بسپارش به خدا.منم شوهرتو سپردم به اون.حالشو می گیره.من از همسر سابقم جداشدم واون با سنگدلی بچمو برد.نفرینش کردم که انشاءالله خدا عزیزتو ازت بگیره.طی دوسال پدرومادرش فوت کردند.

فکر بکر

چرا جدا شدی با وجود دخترت ببخشید اگر برات ارزش داشت جدا نمیشدی

شما چقدر راحت قضاوت میکنی و حکم میدی..

واقعا ترسیدم برات و امیدوارم که هم اون خانوم دلش از حرفات نشکنه هم خدا ببخشتت

نمیدونم والا هرچی میگم میگه حرف نزن دهنتو ببند

همین نشون میده از یه چیزی بشدت ناراحته! ممکنه اصلا سوءتفاهم باشه ، یا یه چیزی به گوشش رسیده باشه!

بهتره باهاش حرف بزنید . بچه رو بخوابون و برو تو اتاق و با مهربونی بهش بگو فلانی ! بچه رو خوابوندم ، میشه آروم آروم چند کلمه با هم حرف بزنیم؟

بعدش سوال کن و بگو : احساس می‌کنم یه  مدته از یه چیزی ناراحتی؟ من کاری کردم؟ اشتباهی کردم؟ چیزی شده؟

بعدم آروم آروم باهاش حرف بزن.

اگه صداشو بالا برد شما آروم بهش بگو : دعوا نداریم که!

اومدیم مث دوتا انسان عاقل و فهمیده با هم حرف بزنیم.

بعدشم شما خانومشی ، باید بتونی با حرکت یه انگشتت شوهرتو آروم کنی!☺️

شاد باشید 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید