2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه تند تند تعویض کنی هیچ مشکلی نداره من به نوار بهداشتی حساسیت دارم،کاپ رو گرفتم ونتونستم استفاده ک ...

وای حساسیت به نوار بهداشتی افتضاحه خیلی بده 

منم دچارش شدم مخصوصاً به مای لیدی بدجور حساسیت نشون دادم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان مخاطبم شمایی؟؟؟؟؟آرومم بحث بحث اینستاس که جدیدن میگن شیرم مضره درحالی که شیر خیلیم مفیده

اینستا محلی برای متخصصان خبره 

با دارای چند ده مدرک و تجارب سالیانه که نتایجشون حاصل آزمایشات سخت و طاقت فرساست😂😭

ولی جدا از شوخی کنجکاوم چرا انقدرمم اطمینان دارن از حرفاشون 

همچین میگن نوار بهداشتی بده انگار توی گذشته خانما با اون پارچه ها و ... عفونت نمیگرفتن 

قبلا هم میگرفتن تازه بدتر

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه تند تند تعویض کنی هیچ مشکلی نداره من به نوار بهداشتی حساسیت دارم،کاپ رو گرفتم ونتونستم استفاده ک ...

پنبه ریز بنفش تا حالا استفاده کردی؟

اگه با هر چیزی حساسیت میگیری شدیدا بهت پیشنهاد میکنم اینو امتحان کنی

وای حساسیت به نوار بهداشتی افتضاحه خیلی بده منم دچارش شدم مخصوصاً به مای لیدی بدجور حساسیت نشون دادم

من هرمارکی استفاده کردم همون روز اول  حساسیت گرفتم 

پنبه ریز بهتره، ولی اونم روز دوم سوم اذیتم میکنه وحساسیت میده

دیگه چند ساله بانداژ استفاده میکنم در کنار نوار بهداشتی 

اینستا محلی برای متخصصان خبره با دارای چند ده مدرک و تجارب سالیانه که نتایجشون حاصل آزمایشات سخت و ط ...

همون...

برای ویو خواهر همه شدن بلاگر

یعنی خداشاهده همه چی مضر شده دیگه از نظرشون

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔