2777
2789
تز جدیده باز؟نوار بهداشتی پنبه ای استفاده کن ، مشبک استفاده نکنمهم اینه خشک بمونیبعدم برندای خوب مث ...

پنبه ریز واقعاً خوبه 

من هرچی استفاده کردم خارش گرفتم جز پنبه ریز 

مولپد رو خیلیییی تعریف میکردن من گرفتم ببینم چطوره اصلاً هیچی نگم بهتره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تز جدیده باز؟نوار بهداشتی پنبه ای استفاده کن ، مشبک استفاده نکنمهم اینه خشک بمونیبعدم برندای خوب مث ...

یه بار یه چی شد دیگه پنبه ریز نگرفتم از اون موقع.یه بار گرفتم اینقدر چسبش محکم بود خواستم بردارم کشیدم کلا پاره شد.

یه بار یه چی شد دیگه پنبه ریز نگرفتم از اون موقع.یه بار گرفتم اینقدر چسبش محکم بود خواستم بردارم کشی ...

حالا من چون چسبش محکمه خیلی راضی ام ازش حساسیت هم نکردم باهاش🌝

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همین کار میکنم از دستمال کاغذی استفاده میکنم دوروز آخر ودستمال سوزش داره

وای دستمال کاغذی؟؟؟؟؟یکی از آشناهای ما دستش سوخته بود،بل اینکه کلی شستشو میداد و رعایت میکرد عفونت کرد،آخر دکتر گفت به خاطر دستمال کاغذی که میذاری روش،دیگه دستمال کاغذی نذاشت خوب شد

اگه تند تند تعویض کنی هیچ مشکلی نداره 

من به نوار بهداشتی حساسیت دارم،کاپ رو گرفتم ونتونستم استفاده کنم 

باند غیر استریل بسته بندی بزرگ میگیرم هربار میزارم روی نوار و زود زود عوص میکنم، عفونت وحساسیت نمیده 

کآپ مزخرفه خریدم انداختم دور

من سالها پیش تو فکرم بود بخرم، از چند تا متخصص زنان پرسیدم اغلب موافق نبودن

بالاخره یه جسم خارجیه

هر چند بعضیا که استفاده میکنن خییییلییی راضین

کلا حد وسط نداره، یا عاشقشن یا متنفرن