2777
2789

یکی از عروس‌اش طلاق گرفته یکیش غریبه غریبه بوده از ی شهر دیگه پسرش بزور سرخود با این ازدواج می‌کنه الان ۱۵ ساله ژنه هم از من یه ۱۵ سالی بزرگتره منو خودشون انتخاب کردن حتی خود مادرشوهرم و من ۸ ساله عروسشون هستم مادرشوهرش انگار از من و خانوادم متنفره انگار نمی‌دونم چجوری بگم من عید میام محرم میام یلدا میام همیشه هستم هر مناسبتی چون خونه مادرمم اینجاست مجبورم اما اون جاریم نه عید هست نه هیچ مناسبتی شاید هفت ماهی یا سالی یکبار بیاد اونم ی روز همشم میگه بریم ... ولی مادرشوهرم مثل نقل و نبات اسم اونو میاره مثلا دیشب داشتیم درمورد ماهی می‌گفتیم گف فلانی یعنی اون جاریم خیلی دستپختش خوبه 🫤🫤🫤 یا من یبار داشتم میگفتم بابام از پسرت که همسر کنه خیلی راضی هست گف منم از اون عروسم اقواممون هم اون عروسمو خیلی می‌خوان یا پسر خواهر شوهرم یا پسر برادرشوهرم میاد پیش من مادرشوهرم جلو همه میگه اون عروسم خیلی علاقه ب اینها داره اینام همینطور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محلش نده ببین مادرشوهر منم این کارها را می کرد، به نحو دیگه شوهرم گفت مریضه میخواد کرم بریزه، خلاصه ...

من گاهی خیلی زورم میاد مثلا دیشب اصلا بحث اون نبود منم زورم اومد جلو همه گفتم آخه اون زن فرق داره خیلی فوق العاده هست به طعنه 

من گاهی خیلی زورم میاد مثلا دیشب اصلا بحث اون نبود منم زورم اومد جلو همه گفتم آخه اون زن فرق داره خی ...

ببین هرچی میشه به دل نگیر، بذار بگه، 

مادر شوهر من یواشکی منو گیر میکشید میگفت : این دختره را ببین، اومدیم قبلا خواستگاریش، اون دختره را شوهرت خیلی دوست داشت.... 

دیگه خیلی عذاب میداد منم به چشم یه مادربرزرگ نگاش کردم، دیگه عذاب ندیدم

هنوز نمیدونی این یه سیاست کثیفه؟؟؟پیش جاریتم از شما خوب میگه در واقع میخواد رقابت به وجود بیاره،مثل مدیر و معاون مدرسه ها که تو هرکلاسی میگن بچه های اون کلاس بهترن تا همه تلاش کنن از اون یکی بهتر بشن....

خدایاشکرت❤️🙏

خودتو دریغ کن ازشون.

متاسفانه معمولا خانواده شوهر ، قدر عروسی که دلسوزتره بیشتر سر میزنه نمی‌دونن و در برابر عروسی که کم محلی کنه تعظیم میکنن ، بعد از مدتی هم همون عروسی که کم محلی میکنه خوب حقشونو می‌ذاره کف دستشون 

وقتی قدرتو نمیدونن زیاد نرو 

خودتو دریغ کن 

بذار ازون عروس اینقدر تعریف کنن تا جونشون درآد ببخشید البته.

این نشون میده ازون رضایت ندارن فقط از بدجنسی میگن .

سعی کن خودتو دریغ کنی . متاسفانه بعضیا قدرنشناسن ولی زمانه بهشون نشون میده چخبره 

خودتو دریغ کن ازشون.متاسفانه معمولا خانواده شوهر ، قدر عروسی که دلسوزتره بیشتر سر میزنه نمی‌دونن و د ...

نشون داده خودشو زده ب نفهمی از سفر زیارتی اومد چندروز پیش اصلا نیومد ک هیچ. وقتیم مادرشوهرم رسید اصلا زنگ نزد ب مادرشوهرم برادرشوهرم تنها اومد و رفت یا عید اینا ک میشه اصلا اصلا زنگ نمیزنه یعنی مادرشوهرم نفهمیده ؟؟؟؟ نمی‌دونم چجوریه

من خانواده خودم و خانواده شوهرم تو ی روستا هستن و وقتی میام مجبور میشم ی سر ب اینجا هم بزنم چون شوهرم مجبورم میکنه