2777
2789

تعریف جامعه از تفریح کردن رو ول کن. تفریح به معنی برنامه کردن، مست کردن و با هر شخصی گرم گرفتن نیست. تفریح میتونه یه شب تنها بودن باشه، میتونه غرق شدن تو یه کتاب باشه. میتونه قدم زدن باشه. میتونه یه گفتگوی عمیق باشه. میتونه به طبیعت رفتن باشه. میتونه خلق یک اثر هنری باشه. میتونه ساز زدن باشه و یا هرچیزی که خوده تو واقعا دوست داری انجامش بدی. تفریح ماله توعه، پس خودت تعریفش کن.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه اینایی که گفتی نیازمند پوله ، من پول رو داشته باشم دیگه تفریح نیاز ندارم آدم خوشبختی ام🤣

ن عزیزم😂

خیال بباف، نفس بکش، کتاب بخون، ذوق کن. زنده باش؛ به هر شکلی که میشه. کسی رو پیدا کن که پایه‌ی دیوونگیات باشه، با تو زیر بارون خیس شه، با تو توی خیابون بلند بلند بخنده، با تو موزیک گوش کنه، برقصه، کتاب بخونه، فیلم ببینه. کسی رو پیدا کن که سن و سال حالیش نباشه، از قضاوت‌ و حرف مردم نترسه، که ساده ذوق کنه، بکر باشه، دیوونه باشه. کسی رو پیدا کن که با تو از طرح ناموزون ابرها، به دهکده‌های خیال برسه، که سرکش باشه و با تو بدون آسمون و بال پرواز کنه، که با تو شعر بخونه و دیوونگی کنه. جهان به قدر کافی، آدمِ بی‌ذوق داره. دنبال کسی باش که ذوق داشته‌ باشه و حضور و حرفاش، تو رو دوباره زنده کنه، تا ترغیبت کنه برای زندگی کردن.