2777
2789
عنوان

بچه هاااااااا کمککککککککک

145 بازدید | 10 پست

بچه ها حواسم نبود یدیقه رفتم تو واتساپ مامانم بعد همین طوری  کاملا یهویی  دستم خورد ( مدیونین فک کنین دروغ میگم😂)

استوری یکی از همکارانش رو دیدم مامانم گفت استوری هاشونو نبین من چیکار کنم الان مامانم سال تا سال استوری هارو چک نمی کنه من الان رفتم دیدم😭

قبلا یکی از همکاراش بهش گفت خانوم فلانی چرا استوری هامو چرا نمی بینی مامانمم گفت واتساپ نمیام زیاد

حالا من دقیقا استوری همونو دیدم چیکار کنم من😭😭 😑😑

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال وانمود کن هیچ اتفاقی نیفتاده 

مادرتم ک نگا نمیکنه احتمالا اصلا متوحه نخواهد شد یکیشون سین خورده 

اونم خیلی باید علاف و بیکار باشه ک به روی مادرتون بیاره 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واتساپ یک پیام پاک میکنی به همه خبر میدهبعد توقع داری سین استوری رو پاک کنه😂

همین بعد مامانم باهاشون زیاد راحت نیست میگه چک نکن منه فضول رو ببین

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
به اون مخاطب مادرت پیام بده بنویس چون التماس کردی اون روز استوری ات رو چک کردم

وای همین کم بوووود😂😂😂😂😂

بیخیال وانمود کن هیچ اتفاقی نیفتاده مادرتم ک نگا نمیکنه احتمالا اصلا متوحه نخواهد شد یکیشون سین خورد ...

خدا کنه وگرنه غرغر کنان  روز و شب نمیزاره برام همین الانم با گوشی مامانم تاپیک زدم

بیخیال مهم‌نیست شاید حالا اینسری خانومه‌ چک‌‌نکنه ببینه کی استوری‌هاشو دیده

اگر شانس من باشه چک میکنه و دقیقا یاد آوری هم میکنه 😂