2777
2789

روکش نه

ولی دندونم عصب کشی و پر و روکش بود تقریبا ۷سال

درد شدید گرفت عکس گرفتم ریشش عفونت شدید داشت

با روکشکلا کشیدمش

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من 

بعد روکش افتاد و چون دندونم پوسیده بود باقیمانده دندونم ریخت 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روکش نهولی دندونم عصب کشی و پر و روکش بود تقریبا ۷سالدرد شدید گرفت عکس گرفتم ریشش عفونت شدید داشتبا ...

علایمت چی بود منم ۱۰سال میگذره دورش قرمزه دوست دارم فشارش بدم 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ریشش چی پس ؟

ریشرم درمیاره دندون پزشک

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
دردی نداشتی؟

چرا داشتم 

لثم عفونت کرده بود خب

بیشتر ببینید
درد داشت کشیدنش ؟بعد کشیدن چی ؟

درد وحشتنااک

عکس که گرفتم گفت عفونتش زیاده 

یا باید بکشی یا عصب کشی مجدد کنی که اونم احتمال داشت وسط کال دندونم بشکنه

دیگه کشیدم ولی وقتی کشیدم ریشش خورده شده بود

لثه ام شستشو داد دیگه درد نداشتم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
علایمت چی بود منم ۱۰سال میگذره دورش قرمزه دوست دارم فشارش بدم

درد زیاد و ورم لثه 

یه طرف فکم ورم کرد زیر زبونم بیشتر