2777
2789
اسی خوب اول بیاد با خانوادت صحبت کنه بعد تحت نظر خانواده ایشون و شما رفت و امد داشته باشید‌.این طوری ...

اون مشکلی نداره 

حتی امشب اتفاقی با مامانم بیرون بودیم اومد جلو و خیلی محترمانه برخورد کرد و با هم شام خوردیم .

ولی مامانم قبول نمیکنه 

مامانم مشکلی با دوستی حتی نداره چون خواهرم هم دو ساله با یکی دوسته بدون وعده ازدواج و دارن همو میشناسن ولی میگه الان نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم گلم میتونی اگر خواهر بزرگتر یا خاله دلسوز داری مشورت بگیری

واقعا خودم میخوام قبول کنم 

از وقتی اومده حال روحیم بهتر شده دیگه نه قرص اضطراب میخورم نه حالم بد میشه 

ولی مامانم شرایطو سخت کرده برام

واقعا خودم میخوام قبول کنم از وقتی اومده حال روحیم بهتر شده دیگه نه قرص اضطراب میخورم نه حالم بد میش ...

امیدوارم مشکلت حل شه گلم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
بابات چی؟

بیشتر  تو خونه حرف مامانمه اون قبول کنه بابام دیگه مخالفتی نداره 

بابام هم کلا از خانواده روشنفکر و طرز فکر جدیدیه و مشکلی با دوستی با پسر و این موارد نداره

از بچگی با یکی از دوستام همسایه و دوستن و مورد تایید دوستم و خانوادشه

هیچ وقت به هیچ کس اینطوری اعتماد نکنید، حتی تو رابطه خیلیا اون چیزی که هستن رو نشون نمیدن

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

به نظرت نباید الان به مخاطبان بگی چند سالته؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
من خیلی ازش خوشم میاد اونم منو دوست داره مدت طولانی و خودشو بهم ثابت کرده ، اخلاقش خیلی خوبه محترمان ...

یه مدت رو بذار برا آشنایی 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم