2777
2789

هرکی رو میبینم یا روانشناسی خونده یا مشاوره یا علوم تربیتی یا جامعه شناسی و به امید ازمون اموزش پرورش نشستن چندساله الان من چه رشته ای برم که اینطوری نباشه در کنارش رفتم دنبال علاقم نمیتونم واسه کنکور بخونم مجبورم پیام نور یا ازاد برم که ازاد شهریه اش گرونه پیام نور هم شهرمون نگاه کردم رشته هاش باب دلم نیست و علمی کاربردی هم که بدتر از اون😕 خیال میکردم علمی کاربردی عملی ببشتر داره و واسه بازار کار اماده ترم ولی شهرمون چند تا رشته داره مثل مکانیکی و تعمیرخودرو و حسابداری و حقوق که این دوتا برم ازاد و پیام نور بهتره 

بگید چیکار کنم خسته شدم اینقد فکرکردم

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 سعی کردم خودم رو ارتقا بدم و برم دنبال آرزوهام، چیزایی که خودم دوسشون دارم و حال خودمو خوب میکنه، امیدم به خداست💛🌸 برام دعا کنین که آرزوهام رو زندگی کنم😇

بیشتر ببینید
روانشناسی اصلا اینطور نیست

اتفاقا چندتا روانشناسی اطرافمون داریم هیچکدوم به جایی نرسیدن فقط ازمون استخدامی اموزش پرورش شرکت میکنن و موقتا شغلای غیرمرتبط دارن مثل نگهبانی

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 سعی کردم خودم رو ارتقا بدم و برم دنبال آرزوهام، چیزایی که خودم دوسشون دارم و حال خودمو خوب میکنه، امیدم به خداست💛🌸 برام دعا کنین که آرزوهام رو زندگی کنم😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی اصلا اینطور نیست

چون میگن واسه مطب زدن باید تا دکتری خوند 

الانم تقریبا تو هر خانواده یکی روانشناسی خونده😑

بیشتر ببینید
حسابداری از اون رشته هاست که بیکار نمی‌مونی روانشناسی هم اگه فعال باشی و زیاد بخونی در حد ارشد یا دک ...

ارشد روانشناسی داریم زیاد موفق نبودن 

ولی حسابداری اره منم خیلی بهش فکر میکنم و همیشه تو اگهی استخدامیا نگاه میکنم حسابدار میخوان ولی میترسم از پسش بر نیام میترسم سخت باشه 

بیشتر ببینید
اتفاقا من بر عکس خودمم روانشناسی می خونم ترم ۴ کارشناسی و شغل مرتبط دارم

کجا کار میکنی عزیزم؟

یجا زده بود خانه پرورش کودک و نوجوون و خونه خلاقیت اینا هم روانشناسی میخواست ولی شهر ما خیلیا روانشناسی خوندن و نمیدونم جایی استخدام میشم یا نه

بیشتر ببینید
کار ها دیگه هست که من خودم الان دارمشون

میشه لطفا چندتاش رو بهم بگی؟ شاید تونستم بهتر تصمیم بگیرم 

بیشتر ببینید
حسابداری با هوش مصنوعی از بین می‌ره تا سه سال دیگه دوستا من همه پشیمونن

چه جالب خانواده هم همینو گفتن بهم😂 ولی خب الان هر استخدامی رو چک میکنم میبینم حسابدار میخوان میگم ممکن نیست از بین بره

بیشتر ببینید