2777
2789
عنوان

من شک دارم بچه خانوادم باشم از کجا میشه فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 13458 بازدید | 187 پست
هیچی هیچی. نه شباهت حتی یک درصد نه از لحاظ رفتاری یا ظاهری. عکسی از اون دوران چیزی نیست و فقط عکس از ...

اینا ملاک نیست حتی گروه خونی هم قطعی نیست چون بعضی گروه خونیا رو اشتباه ثبت می کنند من تو دوران مدرسه می گفتن گروه خونیم ABهستش موقع به دنیا اومدن بچم گفتندAهستش بایدآزمایش DNA بدی یکی از فامیلامون به دنیا اومدن بچش من قشنگ یادمه دختره هیچ شباهتی به پدر مادرش و خواهر برادرش نداشت و رفتاراشم فرق می کرد با اونا،نوجوون بود می گفت من مطمئنم بچه پدرو مادرم نیستم ما می گفتیم به دنیا اومدنت یادمونه می گفت نه به همه سپردند که به من چیزی نگن اینا خانواده واقعی من نیستن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه من تو صفحه توضیحات شناسنامه اش نوشته با حکم دادگاه صادر شده

تاریخ صدور شناسنامه با تاریخ تولد فاصله قابل توجه زیادی داره

و اینکه چرا از خودشون نمیپرسی؟ اگه چندبار بهت گفتن برو ازین خونه از خداشونه که بچشون نباشی و زودتر بری دیگه پس حقیقتو بهت میگن.

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
خب جایی جز این خونه ندارم اینجا هم نمیخوام بمونم. اگر مطمئن بشم که خانواده واقعیم کجان یا زندن میرم ...

من این حقو 100 درصد به بچم میدم که خواسته باشه بره دنبال خانواده واقعی اش. ولی اینو هم بهش میگم که ممکنه پذیراش نباشن تحت هر شرایطی و احتمال زیاد داره که شرایطشون چه فرهنگی چه مالی چه اخلاقی با تصوراتش خیلی فرق کنه

اگر مطمئن شدی و خواستی اقدام کنی اماده هرچیزی باش. من با خانواده های این مدلی زیادی سروکار داشتم. درضمن فکر نکن الان توی جهنمی و بعدا توی بهشت

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

هممون سازگاری با والدینمون نداشتیم ولی دلیلی نمیشه فک کنیم بچشون نیستیم.شاید عقایدمون فرق کنه خصوصیاتمون فرق کنه ولی دلیل نمیشه نباشبم.اگه تک فرزندی براساس شواهد شک کنی.یا بگی بچتون نیستم اونا دست و دلشون بلرزه یا استرس بگیرن ن اینکه مسخره کنن یا بچه دیگه داشته باشن احتمالش کم میشه 

بچه oمنفی باشه میشه آمثبت باشن؟

اره میشه اگه پدر مادر هردو آ باشن بچه یا o  میشه یا A

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
سلام bo چیه دیگه نشنیده بودم میگما منم مامان بابام هردو ب هستن ولی من آ هستم چرا 🤢شک افتادم 🥲😂باز ...

احتمالا مامان بابات b نیستن و ao هستن که توهم ao شدی و‌شوهرتمbo و بچتون شده o خالص

عزیزم وقتی طرف ao یا bo هستش دیگه اون o خونده نمیشه و میگن مثلا گروه خونیش a یا b هستش

یکم قضیه مشکوکه این همه تاپیک تو یه ماه عجیبه و همشم تکراری پونصد بار راجب عمل بینیت صحبت کردی انگار هیچ موضوع دیگه ای نداری

یا  فیکه گول نخورین مخصوصا اقایون و..از این شرکت هرمیا نباشه برای جذب

یا اینکه ببخشید اینجور میگم مسئله مشکل روحی که باید درمان بشه یکم نرمال نیس

والا منو چند نفر مختلف دیدن هی میگن تو اصلا شبیه پدرت یا مادرت نیستی😐به خواهرم میگن کپی مامانت هستی به من میگن انگار ن انگار اصلا به هیچکدوم نمیخوری ولی من هیچ وقت این فکر به سرم نزد🤣

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید