2777
2789
عنوان

رشته های علوم انسانی بیکاری زیاد داره سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
ارشد روانشناسی داریم زیاد موفق نبودن ولی حسابداری اره منم خیلی بهش فکر میکنم و همیشه تو اگهی استخدام ...

نه اتفاقا الان همه روانی هستیم🤦نیاز جامعه به روانشناس زیاده همه رو آوردن به این چیزا حداقل حداقل مجازی که میتونی موفق بشی و درآمد کسب کنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه اتفاقا الان همه روانی هستیم🤦نیاز جامعه به روانشناس زیاده همه رو آوردن به این چیزا حداقل حداقل مج ...

روانشناس زیااااد هست ولی روانشناس خوب اصلا نیست

من خودم چندتا روانشناس رفتم و ازشون کمک خواستم قبلا ولی همش حرفای کلیشه ای زدن و پولمو انگار ریختم تو جوب چون همه این حرفا توی گوگل هم بود میتونستم بخونم 

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 سعی کردم خودم رو ارتقا بدم و برم دنبال آرزوهام، چیزایی که خودم دوسشون دارم و حال خودمو خوب میکنه، امیدم به خداست💛🌸 برام دعا کنین که آرزوهام رو زندگی کنم😇

بیشتر ببینید
مثلا فراجا بهزیستی اورژانس اجتماعی خودتون پیش دبستانی مهد کودک مدرسه بزنید روابط عمومی

مرسی عزیزم 

بهزیستی و مهد کودک و پیش دبستان رو میدونستم ولی بقیش رو نه مخصوصا فراجا 

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 سعی کردم خودم رو ارتقا بدم و برم دنبال آرزوهام، چیزایی که خودم دوسشون دارم و حال خودمو خوب میکنه، امیدم به خداست💛🌸 برام دعا کنین که آرزوهام رو زندگی کنم😇

بیشتر ببینید
روانشناس زیااااد هست ولی روانشناس خوب اصلا نیستمن خودم چندتا روانشناس رفتم و ازشون کمک خواستم قبلا و ...

منم رفتم هیچی بلد نبودن همش حرفای چرت آخرین بار نزدیک بود طرفو جر بزنم دیگه گفت نیا😂

انگار من خیلی دوسش داشتم مرتیکه

حقوق نرو انقد زیاد و بیکار که ی روز ب فکر خودکشی میوفتی

اون که اصلااااا حتی اگه بازار کارش عالی بود باز نمیرفتم به روحیاتم نمیخوره

بیشتر ببینید
منم رفتم هیچی بلد نبودن همش حرفای چرت آخرین بار نزدیک بود طرفو جر بزنم دیگه گفت نیا😂انگار من خیلی د ...

😂 میگم که روانشناس خوب خیلی کم داریم حتی اینایی رو که تلویزیون میارن هم حرفاشون کلیشه ای و مشخصه از روی کتابه والا شهر ما یا توی مهد کار میکنن یا منتظر ازمون استخدامین هرسال 

بیشتر ببینید
باید تجربه کسب کنید رفتار آدم ها مهمهروانشناس زیاد ولی روانشناس خوب کمه

اره واقعا روانشناسی که خوب باشه واقعا کمه من متاسفانه نتونستم از طریق روانشناس روحمو شفا بدم قبلا مراجعه میکردم ولی فقط وقتم و پولم میرفت دیگه خودم دست به کار شدم و یا علی گفتم و سعی کردم خودمو خوب کنم

بیشتر ببینید