2777
2789

ما عقدیم موقعی که شوهرم برام خرج میکنه بابام میگه وظیفشه بت پول بده وظیفشه برات خرید کنه .

وقتی منو دکتر میبره میگه وظیفشه

وقتی پول کم میارم پول وامم رو میده میگه وظیفشه شوهرته!!!!

اما وقتی قرار میشه با شوهرم برم خاکسپاری خالش ، میگه نه میگم خب شوهرمه میگه غلط کردی اون غزیبه هست هنوز نرفتین زیر یک سقف شوهرت نیست!!!

این پسر غریبه پولش خوبه و خودش خوب نیست!!!

این پدرسال تحویل شد هزار تومن عیدی به دخترش نداد من چطور از شوهرم و خانوادش توقع عیدی داشته باشم!

عید شد همین پدر نگفت دخترم بیا این پولو بگیر یه شلوار بخر!!! شوهرم ۲۰ تومن فقط خرج لباسام کرد. دوبار هم کامل حسابمو شارژ کرد!!!

آخ خدایا قلبم از این همه بی رحمی میسوزه...

وقتی میگم شوهرم برام فلاان چیز رو خرید سریع میگه شوهرته وظیفشه اما همین شوهر حق نداره شب خدا نکرده پیش زنش بخوابه تویی که انقدر غیرتی هستی خرج دخترتو بده صداتک کلفت کن بگو نمیزارم باهم باشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابای من اینجوری بود😭چقدعذاب کشیدم

میخوام بش بگم مرد باغیرت پدر نمونه بیا همین قدر که شوهرم خرجم میکنه توام خرجم کن اگر حرف اضافه تر زدم تف کن رو صورتم هزار تومن خرج دخترت نمیکنی زبونتم درازه

🤣🤣🤣 عزیزم حرص نخور ان شالله میرید به زودی سر خونه زندگی خودتون راحت میشید

چه راحتی من از دست این ادم هیچوقت راحت نمیشم همیشه از همه طلب کاره ارثیه زنشو یه عمر استفاده کرده الان از همه طلب داره همه باید بش خدمات بدن بش مزه کردخ

میخوام بش بگم مرد باغیرت پدر نمونه بیا همین قدر که شوهرم خرجم میکنه توام خرجم کن اگر حرف اضافه تر زد ...

اینجوری نگو پدرته بزرگت کرده درسته رفتارش نادرست ولی همیشه سعی کن چ درحضور شوهرت چ تنهایی احترام پدرتو نگه داری 

آدمی که به پدر خودش بی احترامی کنه انگار داره به خودش بی حرمتی میکنه کم کم بی ارزش میشه 

من بارها خانمایی دیدم که پدرشون یه پیاز نمی ارزیدن ولی دخترشون یجوری احترامش داره که کسی جرئت نمیکنه چپ نگاه کنه 

حالا من خرج همه چیمو بابام میداد ولی شوهرم نمیذاشت تو عقد با بابام اینا مسافرت برم می‌گفت زن منی 

برعکس شما بودم😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
وقتی میگم شوهرم برام فلاان چیز رو خرید سریع میگه شوهرته وظیفشه اما همین شوهر حق نداره شب خدا نکرده پ ...

همین حرفا رو بهش بگو

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
اینجوری نگو پدرته بزرگت کرده درسته رفتارش نادرست ولی همیشه سعی کن چ درحضور شوهرت چ تنهایی احترام پدر ...

هممه جا احترامشو میزارم اما چه فایده که به دخترش یه بارم احترام نذاشت خدایا این ادم هر لحظه ی خوب زمدگیم رو برام کوفت کرد از جمله ی هرچی باشه پدرته متنفرم همین پدر کاری کرد یه ماه مونده به عقدم با عشق زندگیم از همه چی سیر شدم و خودکشی کردم