2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش به همین راحتی بود

هست ب همین راحتیه 

وقتی یکی رو اعصاب ادمه باید رابطه رو کات کرد بجز پدر مادرک اونم میشه کم کرد ارتباطو

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
غصه نخور تنها نیستی منم امروز زیاد کشیدم فقط سالی یه بار می بینمشون ولی از خدا می خوام کاش همون رو ه ...

اصلا دلم نمیخاد ببینمشون یعنی میرینن ب روحیه ادم 

کاش مستقیم میگفتن یک کلام میگفتم ب تو چه ولی با تیکه کنایه و شوخی میگن 

نمیشه بابا چجوری قط ارتباط کنیم وصلن بهمون درجه یک

من با برادرم چند سال قطع رابطه کردم چون خیلی عذابم دادن خودش و زنش الانم ارتباطمون خیلی کمه بازم هروقت بخوام ب راحتی کات میکنم هیچی برام مهمتر از ارامش زندگیم نیست

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
هست ب همین راحتیه وقتی یکی رو اعصاب ادمه باید رابطه رو کات کرد بجز پدر مادرک اونم میشه کم کرد ارتباط ...

مجردی؟

وقتی تو خیر و شر میری میبینیش بدتر حالت بد میشه 

واینکه مثلا وقتی ۷ تا خواهر و برادری بقیه همه هستن و تو بایکی قهری یا باید کلا نری وواز جمع دور بشی یا بری ببینیش همش رو مخته

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
مجردی؟وقتی تو خیر و شر میری میبینیش بدتر حالت بد میشه واینکه مثلا وقتی ۷ تا خواهر و برادری بقیه همه ...

ن متاهلم

مجردی؟وقتی تو خیر و شر میری میبینیش بدتر حالت بد میشه واینکه مثلا وقتی ۷ تا خواهر و برادری بقیه همه ...

من نرفتن و همیشه ترجیح میدم تواین شرایط

من با برادرم چند سال قطع رابطه کردم چون خیلی عذابم دادن خودش و زنش الانم ارتباطمون خیلی کمه بازم هرو ...

چ داداشایی بخدا من خودم دارم این مدل بخدا کل خانوادمو منفجر کردن با زن گرفتناشون با رفتارشون 

بخدا شوهر منم خواهر داره مادر داره همچین رفتارایی ازش ندیدم