زهرا۷۳۷۵ مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2750 عنوان امشب مهمون داشتیم اعصابم خورد شده | مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 32 پست همش تیکه کنایه حرف مفت اقوام درجه یک خدا وکیلی چیکار کنیم از دست بعضی فامیلا هووووف عیدو با حرفشون کوفت میکنن ب ادم 1404/01/02 | 03:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۷۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2750 منم کلا با همه قط رابطه ام عصاب حرف و حدیث ندارم کلا خودمم ادم کم حرفیم از فضا و ادمهایی ک زیاد حرف ... خوشبحالت بهترین کارو کردی هیچی مهم تراز ارامش نیست هیچییییی
roxanabin عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 767 بابا این سوالا هنوز قابل تحمل تره از این بدترشو میگن تو کوچکترین چیزای زندگی همش دخالت میکنن مثلا بع ... ما رژسم میگیریم ولمون نمیکنن بگیم رژیم هستیم چرت و پرتا و طنز پردازیشون گل میکنه من دو شب پیش گفتم خونه دوازده تا سیخ جیگر خوردم تا ولم کنن که چیزی نمیخورم بعد گیر دادن پول از کجا آوردی جیگر گاو یا گوسفند......
زهرا۷۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2750 ما رژسم میگیریم ولمون نمیکنن بگیم رژیم هستیم چرت و پرتا و طنز پردازیشون گل میکنه من دو شب پیش گفتم خ ... ما میخوریم میگن اینا بریز بپاش میکنن اگ بگیم نمیخوریم میگن اینا جمع میکنن فقطمثلا اجیل خریدیم میگن مردم نون ندارن بخورن خیلی هامیرن اجیل میخرن اگ نخریم میکنن نمیخورن جمع میکنن وای خدایا اینا کین