2777
2789

بله میشه 

الویت بچت باشه نه کار 

برای من که شد الانم بچم کلاس اوله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میشه الویت بچت باشه نه کار برای من که شد الانم بچم کلاس اوله

مادر خواهر کسی کمکت نبود؟

من شهر غریبم 

شاغلم و شغلم تو خونس البته 

شما اصلا نمیزاشنی بچت تی وی بببینه؟ 

آره میشه

اولویت من بچم بود

کارهامم میموند 

خیلی هم حرف خوردم

برام مهم نبود

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
بله میشه الویت بچت باشه نه کار برای من که شد الانم بچم کلاس اوله

بلآخره همیشه که نمیشه کنار بچه موند

آشپزی و حمام ....

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
محفظه بازی کودک. فروشگاه های وسایل کودک همه دارن.

درسته ولی گاهی اوقات تی وی خیلی کمک کنندس 

قشنگ بچه رو مثل سنگ میشونه جلوش 😂 و نمیزاره بچه تکون بخوره انقدر ک برای بچه ها جذابه 

مادر خواهر کسی کمکت نبود؟من شهر غریبم شاغلم و شغلم تو خونس البته شما اصلا نمیزاشنی بچت تی وی بببینه؟

خواهر من بچه ۱۰ روزه میذاشت جلوی تلویزیون می‌گفت کار دارم

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
روزی یکساعت بشتر نباشه دیگه بزن شبکه پویا که همه چیزش سانسور شده و مناسب بچه های کوچیک چون سریع یاد ...

ببین کلا هرنوع اسکرین میگن خطر داره

حتی اگ مثلا بچه یه فیلم از خودش ببینه 

کلا تیوی گوشی خطردارن ربطی ب محتوا نداره

مادر خواهر کسی کمکت نبود؟من شهر غریبم شاغلم و شغلم تو خونس البته شما اصلا نمیزاشنی بچت تی وی بببینه؟

خب من شغلم رو کنار گذاشتم مسلما همه مثل من نمیتونن این کارو بکنن 

و اینکه بچم کتاب خیلی زیاد داشت کتابهای رنگی رنگی و خوشگل 

با اونا سرگرم میشد 

خونه زندگیمم همییییشه خدا بازار شام بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید