2777
2789

برا دوستانی که معنی لانگ دیستنس ذو میدرسن  یعنی رابطه از راه دور،  بجز تکست دادن (تبریک‌گفتن) و استوری و کیلیپ درست کردن دیگه چیکار میتونیم انجام بدم

اگه میخوای ته دلمو خالی کنی و پست بی ربط بزاری بهتره کلا از تاپیکم بری بیرون .

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزانم توروخدا لحظات آخر برام صلوات بفرستید واقعا نیازمند دعای خیر شما خوبانم 😭

باشه عزیزم حاجت رواشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

یه گروه موسیقی یا یکی که صداش خوبه بگو زنگش بزنه براش یه متن عاشقانه بخونه بگه از طرف توعه

باندموسیقی از کجا پیدا کنمممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

سلام عزیزم! 🥰 برای سالگرد رابطه لانگ دیسنس، می‌تونی چندتا ایده جالب داشته باشی:

1. نامه‌های عاشقانه: یه سری نامه بنویس و هر کدوم رو توی یه روز مشخص براش بفرست. اینطوری هر روز یادآوری می‌شه که چقدر همدیگه رو دوست دارید. 💌

2. تاریخ مجازی: یه شب رو انتخاب کنید و با هم از طریق ویدئو چت شام بخورید. می‌تونی غذای مورد علاقه‌اش رو درست کنی یا سفارش بدی و با هم بخورید. 🍽️

3. هدیه‌ای خاص: یه هدیه شخصی مثل یک گردنبند یا دستبند با یادگاری از رابطه‌تون بفرست. این می‌تونه نماد عشق و نزدیکی‌تون باشه. 🎁

4. سفر مجازی: با هم یک فیلم یا سریال تماشا کنید و همزمان درباره‌اش صحبت کنید. می‌تونید حتی بازی‌های آنلاین هم انجام بدید. 🎮

5. کتاب یا آلبوم خاطرات: یک کتاب درست کنید و در آن خاطرات و عکس‌های مشترک‌تون رو جمع‌آوری کنید. این می‌تونه یادگاری قشنگی باشه. 📖

امیدوارم این ایده‌ها بهت کمک کنه تا سالگردتون رو به یاد ماندنی‌تر کنید! 💖

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
سلام عزیزم! 🥰 برای سالگرد رابطه لانگ دیسنس، می‌تونی چندتا ایده جالب داشته باشی:1. نامه‌های عاشقانه: ...

¹ویییییییییییییی مرسییییییییییی🌝✨🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ