2777
2789
عنوان

امشب مهمون داشتیم اعصابم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا دلم نمیخاد ببینمشون یعنی میرینن ب روحیه ادم کاش مستقیم میگفتن یک کلام میگفتم ب تو چه ولی با تیک ...

جالب اینه احساس زرنگی هم می کنن بابا من می فهمم تو چی می گی به حرمت بزرگتر بودنشون که نمی گم به تو چه ؟! آخه واقعا چرا اینجور هستن آدما با تحقیر کردن و خوردن کردن یکی دیگه چقدر حالت خوب می شه مگه ؟! چقدر باید موجود کوچیکی باشی که با این چیزا حالت خوب شه .

ببخش خیلی دلم پر بود من خودم کم بدبختی ندارم اینا هم روزگار من جهنم کردن بعد می گن چرا رفت و آمد نمی کنید به روی خودشون نمیارن شاید بخاطر همون زبونشون باشه

چ داداشایی بخدا من خودم دارم این مدل بخدا کل خانوادمو منفجر کردن با زن گرفتناشون با رفتارشون بخدا شو ...

اینم شانس گند ماست دیگ عزیزم اینقد ک ازاین جانور بد دیدم خودم توخونواده همسرم عین دخترشون رفتار میکنم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
جالب اینه احساس زرنگی هم می کنن بابا من می فهمم تو چی می گی به حرمت بزرگتر بودنشون که نمی گم به تو چ ...

دقیقا منم دلم نمیخاد اصلا ببینمشون با حرفاشون قلب ادم تکیه تکیه میکنن و تو مجبوری لال بشی هیچی نگی چون اگ چیزی بگی میشی ادم بد مقصر

اینم شانس گند ماست دیگ عزیزم اینقد ک ازاین جانور بد دیدم خودم توخونواده همسرم عین دخترشون رفتار میکن ...

اصلا دوتا داداش منو ببینی شاخ درمیاری یکی ک بدون دلیل زده ب سرش بدوووون دلیل پنج ساله یکی ام ک زنشو اورده گذاشته روی سر ما

واقعا اینا ب خدا اعتقاد دارن ب کارما ب تقاص ایمان دارن

اینم شانس گند ماست دیگ عزیزم اینقد ک ازاین جانور بد دیدم خودم توخونواده همسرم عین دخترشون رفتار میکن ...

هییییی ادم دردش به کی بگه 

ادم از عزیزترین کساش ضربه بخوره چ توقع از غریبه

به ما میگن مجردی؟ 

شوهر کن انگار من باید برم بگیرمشون خخخ

به داداشم میگن زن بگیر 

انگار ما باید به اونا جواب بدیم 

چرا چاقی چرا لاغری چرا نمیمیری چرا بچه نمیاری 

این سوال ها رو همیشه آدم های داغون میپرسن

هییییی ادم دردش به کی بگه ادم از عزیزترین کساش ضربه بخوره چ توقع از غریبه

بدترین درد همینه 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
به ما میگن مجردی؟ شوهر کن انگار من باید برم بگیرمشون خخخبه داداشم میگن زن بگیر انگار ما باید به اونا ...

بابا این سوالا هنوز قابل تحمل تره از این بدترشو میگن 

تو کوچکترین چیزای زندگی همش دخالت میکنن 

مثلا بعضی ها نمیخورن نمیپوشن جمع میکنن 

اخه یکی نیست بگه تو دوربین مخفی توخونه مایی ک نمیخوریم یا نمیپوشیم واااای 

منم کلا با همه قط رابطه ام عصاب حرف و حدیث ندارم کلا خودمم ادم کم حرفیم از فضا و ادمهایی ک زیاد حرف میزنن یا حرف کشی میکنن بدم میاد و دوری میکنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .