2777
2789

همسرتون تو دعوا بهتون فحش میده ؟

یا به خانوادتون ؟

کلا زودجوشه ؟

من موندم چه واکنشی داشته‌باشم

همسرم زودجوش میاره

بد و بیراه میگه

نمیتونم تحمل کنم

جواب به جوابش میام

دوست نداشتم احترام بینمون از بین بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این سری سکوت کن و هیچیییی نگو فقط نگاش کن تا تموم شه

تموم که شد بگو میری هروقت ادب حرف زدن یاد گرفتی میای

هرچیم گفت دیگه به روی خودت نیار هیچی نگو قهر کن تا به غلط کردن بیوفته وقتی چند بار تکرار کرده تنها راهش اینه یبار اساسی باهاش مقابله کنی تا هرجاام که کش اومد کشش بده

اگه پا به پاش فوش یدی که بهش اجازه دادی تازه

من فوش میدم جد و ابادشو ....

ولی اون فقط میگه بی تربیت بیییی ادب 

مادرت ادب یادت نداده

کلا شوهرم فقط اینا رو میگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
این سری سکوت کن و هیچیییی نگو فقط نگاش کن تا تموم شهتموم که شد بگو میری هروقت ادب حرف زدن یاد گرفتی ...

نه بابا این چیزا آدم فحاش و آدم نمیکنه اون موقع باید دایی من خوب می‌شد 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
آره کاری میکنه از خودم و تمام دنیا متنفر بشم

چند ساله ازدواج کردین ؟

شوهر من بعد که آروم میشه انگار نه انگار که چیری شده

میاد بهم محبت میکنه

اما من کینه میگیرم دلم باهاش صاف نمیشه

با حرفاش جیگرم و میسوزونه 

این که بدتره من خیلی میترسم از این نوع رفتار

اره ولی ما زیاد دعوا نمیکنم مثلا تو 8 سال زندگی فکر کنم 2 یا 3 بار یه دعوا اینقدر شدید داشتیم که اینجوری شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چند ساله ازدواج کردین ؟شوهر من بعد که آروم میشه انگار نه انگار که چیری شدهمیاد بهم محبت میکنهاما من ...

منم ۷ سال حدودا من اصلا اخیرا آرزوی مرگشو میکنم قبلا فقط مرگ خودمو میخواستم الان مرگ اونم میخوام میره بیرون با خودم میگم بری که برنگردی امشب اومد گفت  نزدیک بود تصادف کنه

این سری سکوت کن و هیچیییی نگو فقط نگاش کن تا تموم شهتموم که شد بگو میری هروقت ادب حرف زدن یاد گرفتی ...

نه عزیزم فایده نداره

بعد من اصلا نمیتونم سکوت کنم بیینم با حرفاش داره آتیش ام میزنه

دست میزنه رو نقطه ضعفهام 

مثل اسفند رو آتیش میشم

چجوری ترکش بدم

اره فحش میده و بددهنه، بعدشم پشیمون میشه میاد منت کشی ، ولی ....

درد من درد می‌کند صحبت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔