2777
2789

خلاصه اش اینه که همسرم قبل من با خانومی ۱۰ سال دوس بوده به گفته همسرم دختره شوهر میکنه و اینا همچنان رابطشونو ادامه میدن و بعدم کات میکنن

دوران بارداریم متوجه شدم شوهرم به کسی پیام داده که یه امار از خودت بده. قبل این پیامم اون شماره براش شماره کارت فرستاده بود بنام یه آقا

ولی نام کاربری این شماره هم نام همون دوس دخترش بود

که بعد با شوهرم بحث کردیم شوهرمم اون شماره رو پاک کرد و زیر بار نرفت که این همون دختره اس

حالا بعد چندبن ماه دوباره این شماره رو به یه اسم دیگه سیو کرده

ولی پیام و رفتار مشکوکی از شوهرم ندیدم

نمیدونم به روش بیارم یا صبر کنم ببینم چیکار میکنه

میترسم بعش بگم باز بزنه زیرش 

میخام صبر کنم که مدرک محکم داشته باشم

از طرفی میترسم اگه بگم و جدا نشم وقیح تر بشه

ولی اینکه توی دلمه و نمیتونم بهش بگم و مجبودم حفظ ظاهر کنم سختههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اگه قصد جدایی نداری دیگه سرگوشی شوهرت نرو 

برفرض که مدرک هم جمع کردی بعدش میخای چکار کنی اگه گفت خوب کردم انجام دادم چی

به روش نیار و فراموش کن و زندگیت رو بکن

متاسفانه خودم هم تجربه مشابه داشتم بدبخت ما زنها

عضو گروه مانکن های زیبا. تاریخ شروع ۱۴۰۳/۲/۱    وزن فعلی۶۳    وزن هدف ۵۸😇
عزیزم اگه قصد جدایی نداری دیگه سرگوشی شوهرت نرو برفرض که مدرک هم جمع کردی بعدش میخای چکار کنی اگه گف ...

😰😰، ببخشید چرا جدا نشدین؟ یعنی دلیل خاصی داشتین که خیانتو نادیده گرفتین 

صبر کن زیر نظر بگیرش مدام گوشیشو یواشکی چک کن سوتی نده ک رمزو عوض ایشالا اگه کاری کردع ب زودی مشخص م ...

همیشه چک میکنم اما چیزی ندیدم

فقط یه چیزی برام عجیبه

اینه که اون بار که بحث کردیم خب همسرم فهمید رفته بودم سر گوشیش بهم گفت رمزشم عوض نمیکنم چون کاری نمیکنم که بترسم ولی خودت باید بفهمی که کاری که میکنی زشته🙄

درکت میکنم کار خوبی میکنی ولی اگه بفهمه چکش میکنی مانع میشه

دوران عقد خیلی چک میکردم اونم میدونس ولی میگفت خودت باید بفهمی کارت زشته من رمزو عوض نمیکنم چون کاری نمیکنم که بترسم