2777
2789

میخوایم عید دیدنی بریم خونش گفت نه دعوت میکنم . گفتیم کی بیایم شما بگین کی میتونید همسرم گفت خب شما بگو گفت نه الا بلا خودتون کی میاین گفتیم شنبه خوبه گفت اوکی بعد زنگ زده امروز که اره فردا فلانه بهمانه یه روز دیگه بیاین‌ گفتیم دوشنبه  ؟ گفت نه گفتیم سه شنبه ؟ گفت نه. نمیتونم اینا . دیگه خلاصه همیتجووووور تا رسید به جمعه ‌ همسرم گفت خب مامان جان تو که سفرتو رفتی خونه فامیلا هم رفتی کجا میخوای بری ک کنسل میکنی میگی نیایم. گفت نمیگم و جایی هستمو برنامه دارمو اینا‌ . خلاصه همسرم خیلیییی بهش برخورد ناراحت شد. بعد تلفن بهم گفت همه اونایی که براشون سر و دست میشکونه منظورش اقوام هستن گفت همه اونا اولویت شون بچه هاشون هستن بخاطر بچه هاشون اینور اونور نمیرن میگن بچه ها میخوان بیان بعد مامان من اینجوری.  قشنگ هم داشت مخفی میکرد که کجا میره‌ . تولد دخترمم هست می‌خواستیم همه شون باهم دعوت کنیم دختراش که با شوهراشون رفتن سفر . اینم احتمالا نمیاد دیگه بااین اوصاف. خیلی دلمون شکست. شما بودین چیکار میکردین، ؟ دلم اصلا دیگه نمیخواد برم خونشون عید‌ دیدنی

چی بگم دیگه والا

خوش به حالتد

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

پسر بزرگ شون یک بار طلاق گرفته الانم ازدواج دومش در آستانه متارکه هست. دوتا عروس رو تونسته اینجور آواره کنه. بازم درس عبرت نمیشه براش حداقل یکم قدر مارو بدونه که انقدر دوسداریم باهاشون خوب باشیم

چی بگم دیگه والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه من بودم نمی‌رفتمبهتر بذار نیان و نریتولد دخترت برید بیرون باغ رستوران بعدش هم کیک بخرید ببرید ا ...

اره همین کارو میخوایم بکنیم. منو بگو تازه داشتم برنامه میچیدم دایی های همسرمم بگم بیان چقدر ساده ام من

چی بگم دیگه والا

من بودم بدون هماهنگی یه بعد از ظهر می رفتم خونشون. اصلا هم برام مهم نبود که بگه فلان روز نیاین و این ...

دوست نداره سر زده. یه بار رفتیم نمیدونی چیکار کرد....

چی بگم دیگه والا