2777
2789

تاپیک های قبلم گفتم چجوری رفیقم مثل سگ باهام رفتار کرده تو کوچه بهم فوش داده و هیچی نگفتم رفیقای جدیدشو ترجیح داد بهم:))

یکم از بلایی هایی که سرم اورده رو گفتم همه گفتید چجوری تحملش کردی 😂

حالا اون دوتا دوست دیگه هم بدتر انقدر تخریبم کردن که نگم براتون🤐😂

امسال قراره برم پایه دهم بنظرتون خدا به جبران اینهمه سال تنهاییم و رفیق نداشتنم بهم یه رفیق خوب میده 

یه شب خواب دیدم با یه دختر چادری و محجبه دوست شدم شخصیتش تو خواب واسم خیلی رویایی بود 🫂🥲

مسخرم نکنید ولی دلم خیلی روشنه که یه رفیق خوب پیدا کنم واسه منه برونگرا تنهایی مثل کابوسه 💔

دلم به امسال خیلی روشنه کاشکی خدا جبران کنه واسم خداجونم میدونی که چقدر دوست دارم فقط خودمو خودت میدونی واسم چیکارا کردی ولی من ارزوی یه رفیق خوبو دارم 🥲👀

هعی بنظرتون بعد اینهمه سال تنهایی و تحمل یه رفیق سمی میشه همونی که میخوام؟🦦

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 🦋🖇                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد:)🌸🌱              ‌‌                                      

بیشتر ببینید

جالب اینجاست این خوابو بعد از ساعت ها گریه واسه تنهاییم دیدم 🥲👀

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 🦋🖇                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد:)🌸🌱              ‌‌                                      

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهترین رفیقه ادمه، همه کاستی هایی دارن،ولی خب شاید این خوابت یه نشونه است ✨️

دقیقا

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

منم مثه تو ام هیچ وقت رفیق نداشتم

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

خدا بهترین رفیقه ادمه، همه کاستی هایی دارن،ولی خب شاید این خوابت یه نشونه است ✨️

اره شاید 🥲

جبران میکنه برام مطمعنم اینهمه سختی تهش اسونیه

بیشتر ببینید
منم مثه تو ام هیچ وقت رفیق نداشتم

🥲🥲

بیشتر ببینید
باورت از خدا هرچی باشه ،همون میشه

یعنی میشه 🥲

بیشتر ببینید
اره شاید 🥲جبران میکنه برام مطمعنم اینهمه سختی تهش اسونیه

خدا پاداش صبرت رو میده ولی به خاطر این حس تنهایی به هر ادمی پناه نبر مخصوصااااا پسرا ، من وقتی با خدا رفیق شدم که همه پسم زدن و فهمیدم هیچکس اونطور که ظاهرش نشون میده نیست

من 28 سالمه یدونه رفیق ندارم البته خود انسان ها باهم فرق دارن ولی خوب سنت کمه سعی کن رفیق کم داشته ب ...

فقط یه رفیق میخوام همین 

نمیدونم شاید اینارو بگم فک کنی بچم چندسال دیگه یادم میره ولی وقتی رفتم پیش روانشاس گفت رفیقت تورو افسرده کرده منتظر بیماری های روانی دیگه باش اگه میخوای باهاش رفاقت کنی

بیشتر ببینید
خدا پاداش صبرت رو میده ولی به خاطر این حس تنهایی به هر ادمی پناه نبر مخصوصااااا پسرا ، من وقتی با خد ...

نه من عاقلم خدایی سر این موارد

خدا تاحالا خیلی هوامو داشته کاشکی ایندفعه هم داشته باشه 🥲🤌🏻

بیشتر ببینید