2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین مادرشوهر چجوری رفتار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 26 پست

خوشحال باش چیه اخه مادرشوهر بهتر نرید منم بهش گفتم تا ۴ام شب قدرو شهادته جایی نمیام بعدشم بچم واکسن داره ۳روز باید استراحت کنه بعدش اگه وقت کنیم یه دوساعت میایم

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
اره همین کارو میخوایم بکنیم. منو بگو تازه داشتم برنامه میچیدم دایی های همسرمم بگم بیان چقدر ساده ام ...

اره بابا ولش کن زیاد ک رو بدی فک میکنه دورازجونت کودنی وهیچی حالیت نیس بذار حساب کاربیاد دستش منتتو بکشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماشاالله برنامه ریزیشم خوبهتا آخر هفته مشخصه

ارهههه دقیقا. از یک ماه قبل همه برنامه ها رو میچینه پر میکنه‌ . فقط نمیدونم چرا ما تو برنامه ریزی ش جایی نداریم😒

چی بگم دیگه والا

پسر بزرگ شون یک بار طلاق گرفته الانم ازدواج دومش در آستانه متارکه هست. دوتا عروس رو تونسته اینجور آو ...

چرا انقدر دنبال اینی که اونا قدرتو بدونند و...

زندگیتو بکن.

اصل خودت و شوهر و بچه ات هستید. اونا وظیفه و حاشیه اند.

فقط احترام بذار. زندگیتو بکن

خوشحال باش چیه اخه مادرشوهر بهتر نرید منم بهش گفتم تا ۴ام شب قدرو شهادته جایی نمیام بعدشم بچم واکسن ...

افرین بهترین کارو کردی. ما چقدر ساده ایم‌ تازه بهش گفتیم هرجا عید خواستین برین به ما هم بگین باهم بریم. بازم خبر نداد 

چی بگم دیگه والا

دوست نداره سر زده. یه بار رفتیم نمیدونی چیکار کرد....

عجب بنی بشریه. بیخیال. پس ببین شوهرت کی میخواد بره تو هم همراهش برو . واسه تولد بچه اصرار به اومدنش نکن و حال دلت رو بخاطر شادی بچه هم که شده خوب نگهدار 

شاید مریضه میخاد بره بیمارستان شاید گرفتاری داره نمیخواد کسی بفهمه یا پسرش نگرانش بشه انقد اصرار نکنین بذارین هرموقع خودش راحت بود دعوتتون میکنه دیگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
افرین بهترین کارو کردی. ما چقدر ساده ایم‌ تازه بهش گفتیم هرجا عید خواستین برین به ما هم بگین باهم بر ...

بیکاری هی دنبال مادر شوهر میری؟؟؟خودت برو هر جا میخوای بری. شما یک خانواده مستقلید.دچرا هی خودتو وصل میکنی به اونا.

به نظر من هرکس که مثل غریبه ها باهاتون رفتار کرد شما هم باهاش غریبه بشید. حالا مادر شوهر یا مادر خودت...

اون باید بچسبه به شما. حالا که شکر خدا خودش سرش و گرم کرده بیخیال. از خداتم باشه 

بچه رو ببرید شهربازی براش کادو و کیک بخرید و کیف کنید 

به نظر من هرکس که مثل غریبه ها باهاتون رفتار کرد شما هم باهاش غریبه بشید. حالا مادر شوهر یا مادر خود ...

موندم چجوری به شوهرم بگم اون یکم بیخیال بشه همش حرص میخوره. میگه مامانم توجه نمیکنه و ... وگرنه من که اصلا دیگه برام مهم نیس

چی بگم دیگه والا

موندم چجوری به شوهرم بگم اون یکم بیخیال بشه همش حرص میخوره. میگه مامانم توجه نمیکنه و ... وگرنه من ک ...

بهش زیاد محبت کن

. بگو عزیزم ما دیگه خودمون سه تایی یه خانواده ایم. و مستقل هستیم. شاید اونم نیاز به استراحت و تنهایی داره . یکم نمیریم اونم دلتنگ میشه بالخره و اون وقت قدرمون و می‌دونه! شما طبیعی رفتار کن و به روش نیار اصلا کم کم از سرش می‌افته و عادت می‌کنه.