2777
2789
عنوان

40نفر بیاین برا حاجت رواییتون حمد میخونم 🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 144 پست
انشالله دعاگوتم امشبلطفا منم دعا کن امسال چیزی ک میخوامو بیارم اسما :)

خدا خیرت بده عزیزم 

ان‌شاءالله به هر چی که میخوای برسی بحق آبروی امام حسین 

خواهش میکنم دعا کن بهم وفادار باشه اون زنه یا دختره رو خگهر چه زودتر ول کنه عاشق من باشه تا ابد 😭💔

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در دررجه اول برای سلامتی و ظهور امام زمان بخونین که با ظهور دنیا بهشت میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

برای شفای مامانم و بینا شدن منم بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
ب نیتت سوره قدر توحید و صلوات قرائت شد

خدا خیر دنیا و آخرت نصیبت کنه ان‌شاءالله به تک تک حاجتای دلت برسی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
بیشتر ببینید

عزیزم سرسجاده م به نیتت خوندم انشاالله بهترین هانصیبت بشه توهم منودعاکن زندگیم درست بشه شوهرم اشتی کنه ازطلاق منصرف بشه زنای دیگه روول کنه دلتنگ بچه هامم😭😭😭

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
التماسدعا

ان‌شاءالله حاجت روا باشی بحق آبروی حضرت عباس

خواهش میکنم دعا کن بهم وفادار باشه اون زنه یا دختره رو خگهر چه زودتر ول کنه عاشق من باشه تا ابد 😭💔😞😞😞

بیشتر ببینید
انشالله هرچی صلاحته بشه عزیزم🌹

آمین عزیزم ان‌شاءالله حاجت روا باشی

خواهش میکنم دعا کن بهم وفادار باشه اون زنه یا دختره رو هر چه زودتر ول کنه عاشق من باشه تا ابد 😭💔

بیشتر ببینید
سلام ان‌شاءالله بخت نیکو نصیبت بشه عزیزم تا ابد خوشبخت و سالم باشی خواهش میکنم دعا کن بهم وفادار باش ...

ان شاءالله که پای اون زن از زندگیت کنده بشه و طرفت سر به راه بشه و مهر شما به دلش بیفته

برای منم دعا کن اکسم برگرده😭😭 خیلی دلشکستم

چشم ان‌شاءالله بر میگرده عزیزم 😔 ان‌شاءالله دلت آروم شه

خواهش میکنم دعا کن بهم وفادار باشه اون زنه یا دختره رو هر چه زودتر ول کنه عاشق من باشه تا ابد 😭💔

من ۵ سال باهاش بودم حتی اومد خواستگاریم این حقم نیست 😞😞😭😭😭😭

بیشتر ببینید