2777
2789
عنوان

زندگیم توی یه دور باطل همش میچرخه

110 بازدید | 6 پست

۲۰ سالمه ولی پشت کنکور گیر کردم حس می کنم همش زندگیم داره روی یه دور باطل میچرخه

هم سن و سالای من الان دارن میرن عید کیف و حال می کنن درگیر این موهاشون رو چه رنگی کنن و ناخن هاشون رو چه مدلی بکارن من هنوز درگیر دوتا درس دبیرستانم

یال اول که اصلاااااا درس نخونده بودم هیچی هم نمیاوردم

پارسال یه ذره خوندم پرستاریه آزاد شهر های کوچک فقط میاوردم

سال های قبل که یادم میاد همش میترسم امسالم دوباره شکست بخورم😭

خیلی حالم بده

نمی دونم چجوری از دست این کنکور لعنتی خلاص بشم

امسال خوندم ولی باز حس می کنم تلاشم کافی نبوده😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه ولی امادگی میخواد براش داشته باشی و حداقل از ۵ ماه قبلش هرروز مطالعه داشته باشی براش

من واقعا ازش وحشت دارم اصلا دست و دلم به درس خوندن نمیره هرکار میکنم نمیشه دهم تجربیم میدونم که اگه بخوام موفق بشم باید از الان بخونم ولی واقعا نمیتونم اصلا نمیدونم چرا

من واقعا ازش وحشت دارم اصلا دست و دلم به درس خوندن نمیره هرکار میکنم نمیشه دهم تجربیم میدونم که اگه ...

عزیزم الان بهترین وقته برای اینکه بخونی و وقت کافی بزاری روی مطالب 

به خودت سخت نگیر همه گاهی خسته میشن از درس اما اینو دلی بهت میگم

اگه الان نخونی بعدا فشار بهت میاد چون یازدهمم اضافه میشه و بعدش هم که خیلی شه دیگه نمیخونی 

میشی یکی مثل من منم هرروز امروز و فردا میکنم و الان ۲۲ سالمه و هنوز پشت کنکورم 

هرچقدرم که سختته باز بخون ۱۰ دقیقه بخون اول بخون بعد خودت میفهمی که درس خوندن اونقدرا هم که فکرش میکردی سخت نبوده 

باور کن اینو از من داشته باش که عذاب وجدان و فکر کردن به درس خوندن خیلی سختتر از خود درس خوندنه 

اگه درسی نمیفهمی معلم بگیر براش برای شیمی فراهانی ریاضی هم کرمی 

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
عزیزم الان بهترین وقته برای اینکه بخونی و وقت کافی بزاری روی مطالب به خودت سخت نگیر همه گاهی خسته می ...

واقعا ممنونم از راهنمایت اومیدوارم امسال اون رشته ای که میخوای قبول شی این حرفتو واقعا درک میکنم اگه واقعا شروع کنی به درس خوندن و بیفتی توش راحت میشه