2777
2789
عنوان

بیاین درمان قطعی ریزش مو توی خونه یادتون بدمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 19 پست

این موادی که بهتون میگم همشو عطاری‌ها دارن

جایی که من گرفتم همش با هم شد ۲۰۰ تومان که فکر کنم برای یه سال کافیه😂😂😂 ۲ قاشق غذاخوری برنج حتماً بومی ۲ قاشق غذاخوری نخود ۲ قاشق غذاخوری تخم شنبلیله یک قاشق غذاخوری میخک ۲ قاشق غذاخوری رزماری تازه باشه بهتره خشک هم بود اشکالی نداره یک قاشق غذاخوری هم سیاه دونه  همشو بریزید داخل یک شیشه مربایی نسبتاً بزرگ و دو لیوان و نصفی آب بریزید داخلش درشو محکم ببندین ایستاده بزارین داخل قابلمه پر از آب ۲.۳ساعت حساااااااابی بجوشه ، صاف کنین آبشو روزی ۲بار به کل رییشه مو اسپری کنین ۲.۳ دقیقه ماساژ بدین نیاز به شست و شو  نداره ، فقط خواستین بعدش برین حموم بزارین روی موتون خشک بشه بعدا برین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این موادی که بهتون میگم همشو عطاری‌ها دارنجایی که من گرفتم همش با هم شد ۲۰۰ تومان که فکر کنم برای یه ...

ممنون. منم از روغن سیاه دانه و زیتون و آرمان استفاده میکنم. با تخم مرغ قاطی میکنم به موهام میبینم و نیم ساعت یا یه ربع رو موهام میمونه بعد میشورم. اکه بیشتر بمونه بهتره. و نمک هم اضافه میکنم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم