2777
2789

۲۷ سالمه 

تا حالا سه تا خواستگار داشتم که خونمون اومدن 

سن ۲۳ سالگی یک بار یکی اومد 

جالبه هفته بعدش یک نفر دیگه 

بعدش کاملا راکد شد 

تا اینکه یکی میخاست بیاد خودم رد کردم 

سن ۲۶ سالگی هم یکی اومد 

یک نفرم تو ۲۴ سالگی به خودم پیشنهاد داد که میخاست بیاد خودم رد کردم دوباره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسادی خواستگار...🤣🤣🤣

این جدید بود‌‌‌.....تو جامعه ای که از فرداش خبرنداری چه اتفاقی ممکنه بیفته،انتظار داری مردم برن می عشق و عاشقی؟

من حق میدم....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

سلام

عزیزم،قراره با یک نفر ازدواج کنی،ان شاالله همون به زودی بیاد و تمام..یه وقت فکر نکنی ملاک خوب بودن دختر به تعداد خواستگاره.اولین کارم بعد عقد این بود که یه نفس راحت کشیدم و گفتم خدایا شکرت دیگه خواستگار نمیاد خونه مون،آدما جورواجور با اخلاقای جورواجور..

اونوقت جهیزیه هم حذف میشه

جهزیه و دونفری میگیرم دیگ خوبه اثاث گرونو پسرا میگیرن ،ولی خب مهریه جریانش فرق داره ، اونم دخترای این دوره زمونه که میگی بالا چشت ابروئه مهریه رو میزاره اجرا ،