2777
2789
همسرم برام گرفتن عزیزم حاصل ۱۵ سال زندگیم هست که از همه چی گذشتم کنارش بودم خواست بنده خدا جبران کنه ...

عزیزم یه سر برو اون تاپیکت که نوشتی ماشین شناس ها به ویژه آقایون رو بخون . خیلی راهنمایی شدی که انجام ندادی . بازم عیبی نداره انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته گلم . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
کفش نیوبالانس اصل گرفتم ۳ میلیون اما دو قرون نمی ارزه. پام اصلا توش راحت نیست. بعد از دو بار پوشیدن ...

من یباراتفاقی نیوبالانس فیک از دستفروش خریدم ۳۵۰تومن بشدت عالیه خیلی راحتم باهاشون

بعضی وقتا چیزای ارزون بهترن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای نگوووو که زیاده....از پیج آنلاین شاپ یه نگه دارنده گوشی گرفتم با استند کاغذ که دورانداختمشون خیلی چیزای بیخودی بودن

یه جامدادی هم از همون آنلاین شاپ خریده بودم که نفرستاده بودن بعدنم بلاکم کردن قیمتاشون و پیجشون یادم نیس چون برا خیلی وقت پیشه اون موقع کنکوری بودم

تازه برام عبرت نشد یه نگه دارند گوشی دوباره زمان دانشجوییم گرفتم که چوبی بود و گرون تازه استفاده نشد و رفت قاتی آشغالا

جا سویچی خیلی بزرگ که گرونم بود بخاطر اینکه توکیفم جا نشد همونطوری بلا استفاده مونده

رنده پا از دیجی کالا که مفت نمی ارزید

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یه سر برو اون تاپیکت که نوشتی ماشین شناس ها به ویژه آقایون رو بخون . خیلی راهنمایی شدی که انجا ...

اصلا ربطی به نوع ماشین نداره به رفتار آدمها داره دلیل کارم البته مرسی که باعث شدی برم تاپیک یک سال پیشم رو بخونم 🤣😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا شبیه موی خودمون نمیشه ی مشکی چ رنگی بعد اصلا هم قشنگ نیست خیلی تابلو میشه ک این مصنوعیه من گرفت ...

تو برنامه حمیدشبخیز سهیلاگلزار داره استفاده میکنه خیلی قشنگه من اصلا نمیدونستم چتری مصنوعیه چندوقت پیش یهو بازش کرد دیدم مصنوعیه

گول اونو خوردم فکرکردم مثل اون میشه

ما تقریبا ماهی دوبار میخریم خیلی دوست داریمبرا تنوع خوبه و وقتایی ک حوصله آشپزی نیستحتی بانون هم خوش ...

خیلی گرونه ۴تافیله سوخاری۳۰۰ هزاراونوقت یه مرغ کامل ۲۴۰ هزار اصلا بصرفه نیست

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

وا چرا چی بهت گفتن که از چشمت افتاده ماشین خوبه اگه استفاده داری و زیاد بیرون میری

وا چرا چی بهت گفتن که از چشمت افتاده ماشین خوبه اگه استفاده داری و زیاد بیرون میری

از دیشب دارم توضیح میدم 😄😅🤣 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم یه سر برو اون تاپیکت که نوشتی ماشین شناس ها به ویژه آقایون رو بخون . خیلی راهنمایی شدی که انجا ...

بعد اینم یادم رفت بگم بهتون اون زمان دو تا گرفتیم یکی برای من یکی سرمایه گذاری اونوفروختیم  تو مهرماه یا آبان با کلی ضرر چون همسرم تو کارش احتیاج به پول داشت این یکی موند که خودم استفاده کنم ولی امان از حرف و حسادت بقیه ....