2777
2789
حس میکنم سرخ کن

سرخ کن بدون روغن ؟؟؟

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین! 

نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش کلا از چشمم افتاده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عینک آفتابی 😑

خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید