2777
2789
خیلی حالا الان خوشحال شدی ببین بزنی چی میشه پرواز می‌کنی...من خودم این کار رو کردم.ولی پیش آدم کار د ...

یه سوال 

ینی شیشه عینک طبی میذارن پشت اون شیشه آفتابی 

یا نه کلا همون عینکو میان طبیش میکنن ؟ 

ذوووووق 😭😭

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم اوردینری بافِت که تقلبی بود و باعث شد صورتم جوش ریز بریزه بیرون 😔 یه تومنمو ریختم توی چاه اونم من که پولم محدوده 😔

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
بحث آرزو یک چیزه بحث از چشم افتادن یک چیز منم همیشه جر آرزوهام بود تو دفتر شکر گذاریم مخصوصا

آقاااااااا بیا ماشینتو بده به من .

من دهنم سرویس شده با سه تا بچه انقدر با پا یا اسنپ میخوام ببرمشون کلاس و باشگاه . خخخخ

شوخی کردم . ولی واقعا ماشین واسه زن یا مادر خییییییلی ضروریه . و من تعجبم میاد کسی توی این زمانه حرف مردم و اطرافیان براشون مهم باشه . در صورتی که خودتون هم میدونید از حسادته . حالا که میگی از چشمت افتاده بفروش یکی دیگه بگیر و به هیچکسم نگید که ماشین خریدی . بعدم کیف دنیا رو ببر باهاش .

اونوقت من اینجا هرچقدر جون کندم صاحب ماشین حتی مدل پایین هم نشدم . میشه بگی با صفر درآمد چطور توی دفتر شکرگزاریت نوشتی ؟ و بعد از چندوقت بهش رسیدی ؟دقیقا چیا نوشتی ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
یه سوال ینی شیشه عینک طبی میذارن پشت اون شیشه آفتابی یا نه کلا همون عینکو میان طبیش میکنن ؟ ذوووووق ...

نه شیشیه طبی با شماره ولی دودی می‌ذاره روی عینک دودی که خریدی.اصلا معلوم نمیشه شماره داره ولی شماره چشم خودتونه واصلا هم اذیت نمیشد 

نه شیشیه طبی با شماره ولی دودی می‌ذاره روی عینک دودی که خریدی.اصلا معلوم نمیشه شماره داره ولی شماره ...

ممنون

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
از خانواده خودم تا همسرم و ....دوست و بقیه رو نمیدونم و نشنیدمولی اینا علنا میگن و زخم زبون میزنن

عجیبه 

اخه چرا 

خب مگه ماشین خریدن نیش و کنایه داره 

عجبا 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آلبوم خواننده موردعلاقمدوستش دارما ولی پول هدر دادنه دیگهههنزدیک دو تومن شد😭

رسید بالاخره به دستت ؟ 🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
لباس همیشه لباس های مجلسی خیلی گرون میخرم نه جایی میرم نه کسی نه چیزی نمی‌دونم چرا باز میرم میخرم هم ...

شما مثل منی 😂 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
آقاااااااا بیا ماشینتو بده به من .من دهنم سرویس شده با سه تا بچه انقدر با پا یا اسنپ میخوام ببرمشون ...

همسرم برام گرفتن عزیزم حاصل ۱۵ سال زندگیم هست که از همه چی گذشتم کنارش بودم خواست بنده خدا جبران کنه برام ولی نمی‌دونست حتی خودش رو هم زیر سوال میبرن ..

من شاید ده سال هست و سالی یک ماه انجام میدم شکرگذاری رو اما نه با درآمد صفر خنده داره 😅🤣😄

مجردیهام ۲۰۶ داشتم بعد ازدواج کردیم فروختم چون همسرم ماشین داشت و همیشه دلم میخواست دوباره که ۱۵ سال در آرزوش بودم اونم که مردم نذاشتن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عجیبه اخه چرا خب مگه ماشین خریدن نیش و کنایه داره عجبا

آدم حسود حتی از خوردن یک لیوان آب دیگران ناراحت میشه جان دلم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️