2777
2789

خوشخواب دوسال پیش،۷ تومن خریدم در صورتی که معمولی یک ونیم دو هم داشت بعد اونجور که تبلیغ کرد نبود

کلی محصولات پوستی یکیش فقط ۳ تومن دادم کاملا بدون تاثیر 

کرم دور چشم اوردینری و.. همه بی تاثیر

یه روسری سه سال پیش خریدم ۶۰۰ خیلی خوشرنگ بود ولی با هیچ لباسی ست نمیشه بدون استفاده مونده تو کمد

عید تا عید میارم سرم میکنم جلو آینه ميندازم کمد

یه ادکلن خریدم اومدم خونه از بوش،خوشم نیومد بخشیدم

یه مانتو گرون گرفتم چندبار که پوشیدم خودبخود پاره شد پشتش انگار له شده باشه

و ...

ولی در کل همش تجربه حساب میشه

اگرم نمیخریدیم همیشه گوشه ذهنمون میموند

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حسود حتی از خوردن یک لیوان آب دیگران ناراحت میشه جان دلم

عجب 

حسد بیماریه 

حیف که ذوق شما رم کور کردن نزاشتن لذتشو ببری

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

یه لباس پولکی زشت 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
عجب حسد بیماریه حیف که ذوق شما رم کور کردن نزاشتن لذتشو ببری

نه دیگه هیچ ذوقی ندارم بهش متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا باید بابت خرید ماشین از بقیه حرف بشنوی؟

حسادت مگه جز این میشه دلیلی داشته باشه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از شماره پلاکش مسخره کردن که این زیاد مهم نیست اما تا تهمت به همسرم و خودم و ...

عزیزم کامتت شما برام عجیب بود چقدر رو حرف بقیه زوم میکنی دهن مردم همیشه بازه مگه شما قراره رو حرف مردم زندگی کنی اخه 😐برو سوار شو لذتشو ببر گذاشتی اونجا و بقیه بگن اره دیدی حرف ما درست بود و اصلا سوار نشد چقدر شما عجیب هستین تازه باید شما سوار بشین تا بقیه بسوزنن دوست عزیز 🤕نشستی ب حرف دوزاری مردم توجه میکنی وای خدایا باتوجه ب حرفتون فکر نمیکنم سنتون کم باشه لطفا از زندگیتون لذت ببر و اصلا این حرفارو بریز دور تابقیه بیشتر حسادت کنن

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
از شماره پلاکش مسخره کردن که این زیاد مهم نیست اما تا تهمت به همسرم و خودم و ...

عزیزم کامتت شما برام عجیب بود چقدر رو حرف بقیه زوم میکنی دهن مردم همیشه بازه مگه شما قراره رو حرف مردم زندگی کنی اخه 😐برو سوار شو لذتشو ببر گذاشتی اونجا و بقیه بگن اره دیدی حرف ما درست بود و اصلا سوار نشد چقدر شما عجیب هستین تازه باید شما سوار بشین تا بقیه بسوزنن دوست عزیز 🤕نشستی ب حرف دوزاری مردم توجه میکنی وای خدایا باتوجه ب حرفتون فکر نمیکنم سنتون کم باشه لطفا از زندگیتون لذت ببر و اصلا این حرفارو بریز دور تابقیه بیشتر حسادت کنن

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
من خیلی چیزهارو ب خاطر حسش گرفتم مثلا ایفون گاهی کلافم میکنه 😂😂 تا مدتها اندروید دستم بود اصلا عرو ...

چرا کلافت میکنه. من میخام بگیرم ولی میترسم .چون فقط اندروید داشتم تاحالا

من خیلی چیزهارو ب خاطر حسش گرفتم مثلا ایفون گاهی کلافم میکنه 😂😂 تا مدتها اندروید دستم بود اصلا عرو ...

چرا کلافت میکنه. من میخام بگیرم ولی میترسم .چون فقط اندروید داشتم تاحالا