2777
2789
نه از حسادت هر کسی یک چیزی گفت کلا بیخیالش شدم فقط رفتم پلاکش کردم آوردم کلا با اسنپ میرم میام

واقعا که چه کاریه کردی من میگم اعتماد بنفس ندارم توکه شدیدتری. وسیله داری استفاده کن کیفشو ببر ی اعتماد بنفشی میده نشستی بحرف مردم گذاشتی خاک بخوره. تو بردی 🙃

منم مث شما بودم.کفش و کیفای گرون چرم و اصل میخریدم.مانتوهای مجلسی.کت مجلسی و هزار کوفت دیگه.ولی دریغ ...

آفرین بهترین کار را انجام دادید منم همین کار باید انجام بدم

چون بچه کوچک دارم میگفتم در عمل انجام شده قرار نگیرم همه چیز آماده داشته باشم ولی دریغ از یکبار استفاده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبحالت من کلی عروسی دعوتم و لباس ندارم

تفاوتی باهم نداریم هردوتاش عذابه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
همه چی رو می پزه واقعا؟ من از یکی پرسیدم گفت من فقط سیب زمینی نیمه آناده میگیرم با اون گرمش میکنم می ...

خیلی دستگاه خوبیه بستگی به کاربرش داره 

آبچیم پارسال گرفت عالی باهاش کار میکنه امسالم من اون مارک ولی مدل جدیدترشو گرفتم هنوز افتتاح نکردم ولی میدونم واسه کسایی که علاقه به روغن اضافه ندارن عالیه

تازه دیشب تا صبح فکر کردم هی داره یادم میاد و حرص میخورم. قنداقی و کالسکه عصایی و گهواره وروئک و نای ...

ما هم بند انداز برقی دستگاه شمع ذوب کن که توی ارایشگاه هست دستگاه درما استار  که سنگ پا و ماساژور و مو کن با همه چقدر مضخرفه اب نما واسه توی هال که چقدر جا می گیره و بد قواره اس. طلاهامو فروخته بودم رفتم یه دو نه تک پوش  شماره سه بدل خریدم مثل کولیا بزرگ و انقدر زرده و برق میزنه توی چشم کور هم می ره که بدله نه روم میشه بپوشمش نه میشه هدیه بدم به کسی سه سال پیش ششصد تومن پولشو دادم😂😂😂😂

۴ سال پیش ۱۸ ملیون دادمجارو برقی و اسپرسو ساز و غذاساز و اتو مارک از میشی گرفتمخیلی احمق بودم اشتباه ...

چرا پشیمونی اتفاقا قهوه و اسپرسو درست کن باش کیفشو ببر خیلی شیک و خوشگل و خوشمزه در میاد که.

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

وایی چرا خب استفاده کننن

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️