من از یکی پرسیدم گفت من فقط سیب زمینی نیمه آناده میگیرم با اون گرمش میکنم میخوریم استفاده دیکه ای نداره گفت مرغ و گوشتو فقط روشو سرخ میکنه توش نمیپزهباید یه لایه نازک باشه مثل جوجه کباب اونم خوب نمی پزه
نمیدونم راست گفت یا نه
ولی من شنیده بودم باهاش حتی میشه پیتزا پخت کیک پخت
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن ازش استفاده کنی من برای همه چی همونو استفاده میکنم
چیا توش می پزید؟ مثلا کیک و پیتزا و مرغ و گدشت می پزه؟ من شنیدم مغزپخت نمیشه فقط روش سرخ میشه یا سیب زمینی نیمه آماده بریزی توش یه کوچولو سرخ میشه
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من اصولا جواب کسی رو نمیدم چون بدتر میشه شرایط متاسفانه فقط خودخوری میکنم
اشتباه میکنی خب چراشرایط بدترشه پول خودت بوده به بقیه چه چرا بهت حرف میزنن ینی متلک میگن که پولتو حیف کردی انداختی ماشین ی گوشه ازین حرفا؟
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔