2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من الکی نبوده فقط شرایط استفاده ش کم پیش اومده. تردمیل خریدم چند سال پیش. استفاده میکردم روش میدویدم بعدش شنیدم بعضیا دیسک کمر میگیرن دیگه کمتر میرفتم روش. بعدش باردار شدم و بچه هم که به دنیا اومد یک و نیم سال اول در حد مرگ همیشه خسته بودم با بچه. نشد. الان ها ورزش شروع کردم و می‌خوام تردمیل رو هم شروع کنم ولی باید سرویس بشه. اینه که الان سه ساله روشنش نکردم و بی استفاده مونده. سرویسم نخواد روغن میخواد مطمین نیستم میترسم خراب کنم یهو روشن کنم

سوال شغلی نپرسید

در اون موقعیت باید بزنی تو دهن طرف مقابلت و باهاش قطع رابطه کنی تا بفهمه پا روی چه حریمی گذاشته

با یک سری که قطع رابطه بودیم طرف پیام فرستاده بود برام از حسادت و سوزشش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تعادل نداره از بس بزرگه یه بچه بره تکونش بده میفته🤣🤣 یا باید بزنیش به دیوارآره تازه بیشترم هس مثلا ...

دیگه از ۵۰ به بالا رو باید بزنی به دیوار.

تی یو وال درست کنی شیک بشه.

دونه دونه دونه دونه.دوتا ستاره تو آسمونه😍من فداتون بشم الهی عزیزای دلم...بچه ها میشه اگه امضامو خوندین برای سلامتی بچه هام یه دونه کوچولو صلوات بفرستین؟بعدش بگید منم میفرستم براتون مرسیییییی ماچ ماچ

بیشتر ببینید
با یک سری که قطع رابطه بودیم طرف پیام فرستاده بود برام از حسادت و سوزشش

حس میکنم خیلی مظلومی! بی سر و زبون بی سر صدا میشینی حرص میخوری فقط...چپ و روش نکردی؟

دونه دونه دونه دونه.دوتا ستاره تو آسمونه😍من فداتون بشم الهی عزیزای دلم...بچه ها میشه اگه امضامو خوندین برای سلامتی بچه هام یه دونه کوچولو صلوات بفرستین؟بعدش بگید منم میفرستم براتون مرسیییییی ماچ ماچ

بیشتر ببینید
واه عجیبه آخه این همه آدم ۲۰۷ دارن باکلاسم هست اگه ماشین نداری الکی نفروش ما دوتا ماشین داشتیم شوهرم ...

همسرم خودش داره اینو برای من گرفت اما از چشمم انداختنش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مال من الکی نبوده فقط شرایط استفاده ش کم پیش اومده. تردمیل خریدم چند سال پیش. استفاده میکردم روش مید ...

درسته بی استفاده مونده ولی قیمتش رفته بالا .به نظرم ضرر نکردی .میتونی بفروشی و حتی سود کنی 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
به دوستان گفتم که گفتنی نیست ولی از پول خریدش تا پلاکش هر چیزی که فکر کنید گفتن و ....

بزار بگن به درک بگو اصلا پولشو از راه ... این به دست آوردم بگو چشمتان کور اینقدر چیز تاپیک بودم که پول خوب بهم دادن 

خداجونم شکرت واسه همه چی

خودش میفهمه چقدر زشت میشه خونه حالا شما تا صبح بگین!

نه بابا به اون نمیگم‌که 

بیکارم‌مگه

به من گفت تو هم عوض کن  ولی من موافق نبودم برای چشمای بچه هام خوب نیست این همه بزرگ

خونه امم کوچیکه

من تاپیک نخوندم فقط بگو چرا تهمت اینا بهت زدن مگه ماشین بده بعد کی بهت حرف زد حتما‌مادرشوهر

از پول خریدش تا علت خریدش و 

نه تنها ایشون خانواده خودم هم هستند