2777
2789
پام ۳۸ هست تو حراج ی کفش چرم دیدم سایر ۳۷ خریدم اما تنگ بود

میگن چرم جا باز میکنه من خالم سایز پاش گرفت یکسال بعد گشاد شد نتونست بپوشه بزور بپوشش 😂 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۴ سال پیشم کفش گرفتم و سایز پامو نداشت اصرار اصرار که جا باز میکنه منم گرفتم یه سایز کوچیک 

ولی فقط روز اول عید پوشیدم انقد اذیت شدم که دیگه نپوشیدمش

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
مانتو عیدم که اصلا نپسندیدمش، ولی تا از اتاق پرو بیرون اومدم دیدم همسرم پولشو پرداخت کرده و گفت بریم ...

منم دوسال پيش مانتو عیدمو گرفتم و اومدم خونه و ازچشم افتاد دیگه نپوشیدم 

امسالم احساس میکنم زیاد به دلم نیست 🫣🫣

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
ماهی عید ۱۵ تومن 😂😂😂😂

🤣🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
متاسفانه اینقدر چرت پرت گفتن اصلا دوست ندارم یک حس بد دارم بهش

اتفاقا استفاده کنید چشم هاشون در بیاد ، نباید تحت تاثیر آدم حسود اذیت بشی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...